Antena 3 CNN Actualitate Ea este tânăra omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp la Ghimpați

Ea este tânăra omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp la Ghimpați

După o săptămână de la crima care a șocat România, anchetatorii au reușit să o identifice pe tânăra în vârstă de 32 de ani care a fost omorâtă, băgată dezbrăcată într-o valiză și incendiată pe un câmp, în apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Ea este tânăra omorâtă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp la Ghimpați
Sursa foto: Exclusiv Antena 3
de Roxana Ciucă    |    Alin Tarnovschi    |    07 Noi 2020   •   17:40

Mihaela-Sabina Mircea avea 32 de ani, era divorțată, avea un copil în vârstă de opt ani și chiar era angajată. Aceasta locuia în orașul Buftea din Ilfov.

Procurorul din cazul femeii incendiate a confirmat în exclusivitate pentru Antena 3 informațiile prezentate de postul nostru de televiziune.

Cu toate acestea, nimeni nu a dat-o dispărută în cele șapte zile în care a lipsit de acasă și până anchetatorii au reușit să o identifice.

Cu toate cu au prelevat probe ADN, au audiat zeci de martori și au urmărit zeci de ore de înregistrări video ale camerelor de supraveghere, polițiștii și procurorii au reușit să o identifice pe victimă în baza amprentelor.

Deși trupul aflat în valiză a fost carbonizat aproape în totalitate, degetele de la o mână au rămas intacte, astfel că polițiștii criminaliști au putut să preleveze amprente și astfel au găsit-o pe tânăra de 32 de ani în baza de date a Poliției, ea având cazier.

Astăzi, procurorii au anunțat că atunci când va fi găsit, criminalul va fi pus sub acuzare pentru omor calificat și profanare de cadavre. De asemenea, anchetatorii au explicat că cercul de suspecți s-a restrâns mult în urma identificării victimei și audierilor ce au urmat după identificare, astfel că nu mai durează foarte mult timp până ce criminalul va fi prins.

Ultimele mesaje ale Sabinei, tânăra mamă ucisă și incendiată pe câmp la Ghimpați

Ex. foto: Mihaela-Sabina Mircea (dreapta cu copilul în brațe) și Mara Bănică

Filmul oribilei crime de la Ghimpați, Giurgiu

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Un șofer de TIR care circula pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a sunat la 112 și a anunțat un incendiu, despre care a crezut inițial că este de vegetație.

După ce a coborât din mașină, bărbatul a realizat că, de fapt, ardea o valiză din care ieșea un picior de om. Alte mașini au oprit lângă TIR, iar șoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

Alex, unul dintre șoferii audiați de anchetatori în cazul oribilei crime din Ghimpați, a povestit pentru Antena 3 ce s-a întâmplat în noaptea în care o tânără a fost ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe câmp, pe marginea DN 6, în Giurgiu.

"Eu lucrez în București, am ieșit pe la 22.00 de la muncă. Eram cu iubita mea și am văzut un foc pe câmp. Afară ploua și chiar ne miram cum a putut să ia foc pe câmp în timp ce ploua.

Am ajuns acasă și apoi a trebuit să ducem niște veri la Mihăilești, iar în drum spre Mihăilești am văzut pompierii și SMURD. Am crezut că e ceva accident.

Când eram la Mihăilești ne-au sunat niște prieteni și ne-a anunțat că a fost o persoană incendiată. Am fost toți acolo și nu ne venea să credem. De la focul acela mic pe care l-am văzut când am trecut prima dată, să ardă o persoană, un suflet.

Aseară, ne-au sunat de la Poliție și mi-au dat o foaie să zic tot ce am văzut. O mărturie.

Știu și niște prietenii de-ai mei care au făcut și live. Eu nu am făcut. Am fost la o distanță de aproape zece metri de foc, mi-a fost și mie teamă să văd o persoană arsă", a declarat Alex, unul dintre tinerii care a ajuns printre primii la locul oribilei crime.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Medicul cu salariu de 7.000 de euro care cerea şpăgi uriaşe de la pacienţi
x close