Antena 3 CNN Actualitate Tânără româncă, în cărucior cu rotile, umilită în Italia: ”Străini de r...t, marș la voi în țară. Handicapato!”

Tânără româncă, în cărucior cu rotile, umilită în Italia: ”Străini de r...t, marș la voi în țară. Handicapato!”

O tânără din România, în cărucior cu rotile, a îndurat umilințe dureroase în Italia. Românca a fost prima dată jignită în parcarea unui centru comercial.

Tânără româncă, în cărucior cu rotile, umilită în Italia: ”Străini de r...t, marș la voi în țară. Handicapato!”
de Maria Sabu    |    17 Iul 2020   •   14:20

Beatrice are doar 23 de ani și locuiește în Italia de 16 ani. Fata are cetățenie italiană de aproape șase ani. Tânăra suferă de poliomelită şi se deplasează doar cu scaunul cu rotile, dar asta nu a împiedicat-o să ajungă o sportivă de succes în Italia.

Episodul din parcare a început când un italian nervos că nu își poate parca mașina pe un loc de la centrul comercial a început să țipe la Beatrice și la tatăl ei. Când acesta a auzit că cei doi sunt străini a răbufnit de-a dreptul.

”O prind eu pe stradă şi pe handicapata asta!”

„Străini de r...t, întoarceţi-vă în ţara voastră, marş!”, apoi a spus „Handicapată de c…t”, după care s-a dus la tatăl fetei şi l-a lovit violent. În urma loviturii, victima a ajuns la spital cu fractură de pomete, spune Corriere della Sera.

Nici mama lui Beatrice nu a scăpat de furia bărbatului. Agresorul a ameninţat-o direct şi a făcut gesturi obscene: „Oricum, o prind eu pe stradă şi pe handicapata asta!”.
 

×
Subiecte în articol: romanca Italia umilinta
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close