Antena 3 CNN Actualitate Tânără, salvată de la viol de un poliţist din Timişoara aflat în afara orelor de serviciu

Tânără, salvată de la viol de un poliţist din Timişoara aflat în afara orelor de serviciu

Tânără, salvată de la viol de un poliţist din Timişoara aflat în afara orelor de serviciu
16 Feb 2011   •   19:57

Un poliţist bun poartă uniforma în suflet. În timpul liber, un criminalist din Timişoara a reuşit să salveze o tânără din mâinile unui bărbat care îi pusese gând rău. Fata a fost atacată în plină stradă, agresorul i-a pus cuţitul la gât şi a târât-o spre un gang întunecos. Poliţistul a văzut totul, l-a urmărit pe agresor şi l-a imobilizat.

Dacă ar fi comis un simplu jaf, s-ar fi mulţumit cu telefonul şi cu cerceii şi ar fi fugit. Dar el se pare că a vrut ceva mai mult de la tânăra de 19 ani. Poliţistul a fost îngerul păzitor al fetei. Omul legii se grăbea să ajungă la o întânire cu prietenii.

“Am ieşit din scara blocului în care locuiesc, am observat ceea ce mi s-a părut iniţial un cuplu. Când am ajuns în dreptul lor mi s-a părut ciudat felul în care o ţinea pe fata respectivă”, a declarat agentul principal Silviu Marinovici - IPJ Timiş.

 


Nişte ochi neantrenaţi ar fi trecut cu vederea. Poliţistul şi-a dat seama repede ce se întâmplă. “Era ceva anormal la fata aia, plus că ea era speriată”, a precizat agentul principal Silviu Marinovici.

N-a acţionat imediat. I-a urmărit din umbră câteva momente. După ce i s-a alăturat încă un trecător, a sărit pe agresor.

“Am luat-o la fugă, i-am declinat identitatea, l-am percheziţionat, l-am imobilizat”, povesteşte poliţistul Silviu Marinovici.

L-au ţinut în genunchi până când a venit un echipaj de poliţie. Bărbatul a fost arestat preventiv şi riscă până la 20 de ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: tanara viol Timisoara politist
Parteneri
Schimbare radicală în funcţionarea Poştei Române
x close