Antena 3 CNN Actualitate Tânăra ucisă și incendiată la Ghimpați ar fi fost luată cu mașina din gară sau din aeroport

Tânăra ucisă și incendiată la Ghimpați ar fi fost luată cu mașina din gară sau din aeroport

Tânăra ucisă, băgată într-o valiză și incendiată pe un câmp din Ghimpați, județul Giurgiu, ar fi fost luată cu mașina dintr-o gară sau dintr-un aeroport. Aceasta este noua pistă luată în calcul de anchetatori, după ce multe dintre pistele cercetate până acum s-au dovedit a fi false.

Tânăra ucisă și incendiată la Ghimpați ar fi fost luată cu mașina din gară sau din aeroport
Sursa foto: Hepta/Poliția Română
de Alin Tarnovschi    |    05 Noi 2020   •   10:30

După ce i-au audiat pe toți șoferii filmați de camerele de supraveghere din zona în care tânăra a fost incendiată, pe DN  6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, anchetatorii au descoperit o nouă pistă.

Victima oribilei crime este în continuare neidentificată, iar criminalul în continuare în libertate, motiv pentru care anchetatorii s-au gândit la o nouă variantă de lucru. Astfel, având în vedere că fata a fost băgată într-o valiză, polițiștii și procurorii au ridicat, astăzi, imaginile de pe camerele de supraveghere din Gara de Nord din București, dar și din aeroporturi.

Astfel, ei caută o tânără cu semnalmentele victimei care ar fi putut să dețină o valiză de culoare mov, la fel precum cea în care tânăra a fost băgată și apoi incendiată pe marginea drumului, lângă Ghimpați, în județul Giurgiu.

Anchetatorii cred că fata ar fi putut fi luată la ocazie sau luată cu mașina din gară ori dintr-un aeroport.

Crima din Ghimpați, departe de a fi rezolvată

Ieri, polițiștii și procurorii au descoperit că tânăra dispărută în București, Simona Ghinea, și despre care s-a crezut inițial că ar fi putut fi fata ucisă la Ghimpați, nu este victima crimei și că, în realitate, era internată într-un spital din București.

Probele ADN prelevate nu au stabilit încă identitatea victimei de la Ghimpați, însă acestea ar putea fi folosite pentru a face comparații în momentul în care anchetatorii ar avea probe concrete.

În această dimineață, alți posibili martori au fost aduși la audieri în cazul crimei din Ghimpați.

Curios este și faptul că, până acum, nimeni nu a reclamat dispariția tinerei ucise, în ciuda faptului că anchetatorii au oferit chiar și un portret-robot, precum și semnalmentele fetei.

Cum s-a produs crima din Ghimpați

Tânăra a fost ucisă vineri noapte, 30 octombrie 2020, pe DN 6, pe marginea drumului, pe un câmp din apropiere de Ghimpați, județul Giurgiu.

Un șofer de TIR care circula pe DN 6, între localitățile Valea Plopilor și Ghimpați, a sunat la 112 și a anunțat un incendiu, despre care a crezut inițial că este de vegetație.

După ce a coborât din mașină, bărbatul a realizat că, de fapt, ardea o valiză din care ieșea un picior de om. Alte mașini au oprit lângă TIR, iar șoferii au stins flăcările cu extinctoarele.

La autopsie, medicii legiști au stabilit că tânăra a murit înainte de a fi incendiată, din cauza unei hemoragii interne ca urmare a unor lovituri puternice.

×
Subiecte în articol: Ghimpați Giurgiu
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close