Antena 3 CNN Actualitate Ea este tânăra ucisă împreună cu iubitul ei marocan într-o vilă din Iași

Ea este tânăra ucisă împreună cu iubitul ei marocan într-o vilă din Iași

Tânăra ucisă şi incendiată alături de iubitul ei din Maroc la finalul acestei săptămâni într-o vilă de lux din Iași avea 23 de ani. Iubitul ei era student la Medicină în Iași.

Ea este tânăra ucisă împreună cu iubitul ei marocan într-o vilă din Iași
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    11 Dec 2021   •   23:06

Dispariţia celor doi studenţi a fost sesizată după ce organele de poliţie au primit informaţia că tânărul marocan, care ar fi trebuit să ajungă la Bruxelles vineri, 10 decembrie, nu a mai urcat în avion.

„Până la acest moment procesual s-a stabilit că persoana decedată de sex masculin, în vârstă de 25 de ani, cetăţean marocan, era student la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Iaşi, iar persoana decedată de sex feminin, în vârstă de 23 de ani, era prietena primului. Descoperirea a fost făcută de organele de poliţie care au fost informate cu privire la posibila dispariţie a tânărului student, care, în cursul zilei de 10.12.2021, ar fi trebuit să ajungă cu avionul la Bruxelles.  Cadavrele prezentau urme de violenţă, iar în imobil s-au identificat urme de ardere", a declarat prim procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Mihaela Apostol, potrivit Adevărul.

Cei doi au fost găsiţi în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă. Aceștia prezintă leziuni traumatice care indică faptul că au fost ucişi şi li s-a dat foc.

Două persoane suspecte au fost ridicate de către anchetatori în cursul zilei de sâmbătă dintr-un cămin din Iaşi şi au fost duse la audieri.

×
Subiecte în articol: ucisa incendiată Iași tanara medicina
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close