Antena 3 CNN Actualitate Tânăra venită din Deva care și-a găsit sfârșitul în Clubul Morții

Tânăra venită din Deva care și-a găsit sfârșitul în Clubul Morții

Tânăra venită din Deva care și-a găsit sfârșitul în Clubul Morții
01 Noi 2015   •   22:02

Maria Vulcu, o tânără din Deva, se află pe lista neagră făcută publică de către autorități a tinerilor morți în incendiul, de vineri seară, din Clubul Colectiv din Capitală. Era fiica unui cunoscut medic stomatolog din Deva, iar sora ei profesează tot în medicină dentară, în același oraș, scrie Libertatea.

Prietenii și cunoscuții tinerei din Deva sunt șocați de vestea morții ei și nu le vină să creadă că aceasta se numără printre cele 27 de victime ale cumplitului incendiu. Apropiații Mariei deplâng moartea sa și au lăsat nenumărate mesaje de îndurerare pe rețeaua de socializare Facebook. Cei care au cunoscut-o pe Maria, colegi de liceu sau facultate, spun despre ea că era o fată veselă, mereu cu zâmbetul pe buze, care avea multe planuri de viitor, vise ce i-au fost spulberate mult prea devreme.

Absolvise arhitectura

Maria Vulcu a fost elevă la Liceul de Muzică și Arte Plastice „Sigismund Toduță” din Deva. În 2010, tânăra deveancă absolvise cursurile Facultății de Arhitectură din cadrul Universității Politehnice din Timișoara, unde a urmat și un master în același domeniu. În februarie 2013, ea și-a deschis un cabinet individual de arhitectură, în centrul Devei. Ulterior, s-a mutat în Capitală.

Mai multe, pe Libertatea.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close