Antena 3 CNN Actualitate Tânărul acuzat că şi-ar fi omorât în bătaie fratele în vârstă de trei ani a fost reţinut

Tânărul acuzat că şi-ar fi omorât în bătaie fratele în vârstă de trei ani a fost reţinut

Tânărul acuzat că şi-ar fi omorât în bătaie fratele în vârstă de trei ani a fost reţinut
Sursa foto: foto: infomm.ro
12 Apr 2012   •   20:27

Un tânăr de 32 de ani, din municipiul Bacău, a fost reţinut, joi, de procurorii Parchetului Tribunalului Bacău sub acuzaţia de omor calificat, fiind acuzat că şi-ar fi bătut cu bestialitate un frate mai mic, în vârstă de trei ani, care a murit ulterior din cauza unor fracturi de organe interne.
   
Potrivit procurorilor băcăuani, băieţelul a fost lovit cu pumnii şi cu picioarele de către fratele mai mare, suferind numeroase leziuni care au condus la moartea în chinuri groaznice a micuţului, transmite corspondentul MEDIAFAX.
   
Organele de anchetă nu au reuşit, cel puţin deocamdată, să afle care a fost motivul pentru care tânărul de 32 de ani şi-a omorât în bătaie fratele, în condiţiile în care acesta nu a recunoscut că el ar fi autorul crimei.
   
"Principalul suspect în acest caz nu recunoaşte că el ar fi autorul agresiunii asupra minorului de trei ani. În timpul audierilor, tânărul de 32 de ani a încercat să inducă ideea că un alt frate de-al lor, în vârstă de zece ani, ar fi autorul faptei, ştiind că acesta nu poate să răspundă penal. În urma necropsiei cadavrului victimei, s-a constatat că prezintă numeroase leziuni pe corp, provocate în special cu picioarele", a declarat prim-procurorul Parchetului Tribunalului Bacău, Felix Bănilă.
   
Tânărul de 32 de ani a fost reţinut de procurorii băcăuani pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat instanţei de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru omor calificat.

×
Subiecte în articol: Bacău
Parteneri
De la 1 iulie, se scumpesc carburanţii. Cu cât va plăti mai mult un şofer
x close