Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a bătut un bătrân pe trecerea de pietoni în Craiova, arestat preventiv 29 de zile

Tânărul care a bătut un bătrân pe trecerea de pietoni în Craiova, arestat preventiv 29 de zile

Tânărul care a bătut un bătrân pe trecerea de pietoni în Craiova, arestat preventiv 29 de zile
Sursa foto: craiova
07 Apr 2010   •   14:02

Şoferul care a bătut un bărbat pentru că traversa strada prea lent a primit mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Cosmin Drăgan este cercetat pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, deşi în urma incidentului în care a fost implicat o persoană a murit.

Tânărul implicat în incidentul din Craiova a fost chemat iniţial la audieri, apoi lăsat să plece, pe motiv că nu prezintă pericol public. Asta după ce a luat la bătaie un bătrân, pe motiv că nu trecea suficient de repede strada. Ulterior, victima a murit la spital. Abia marţi seară procurorii doljeni au emis o ordonanţă de reţinere.

Medicii de la Institutul de medicină legală au decis că bătrînul a murit din cauza unui infarct, şi nu pentru că ar fi fost lovit. Aşa că procurorii au cerut reţinerea tînărului pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Familia bătrânului este hotărâtă să îl dea în judecată pe tînărul violent.

În momentul de faţă mă consult cu un avocat, dar, în orice caz, vreau să îl dau în judecată, dar nu la Craiova. Pentru că se ştie ce se întâmplă în Craiova, în justiţia de la Craiova, nu se rezolvă nimic. dacă ai bani, rezolvi tot.

Procurorii aşteaptă un raport complet de la IML, pentru a stabili care a fost cauza morţii şi a putea încadra fapta. Pînă atunci, tânărul va fi prezentat judecătorilor cu propunerea de arestare preventivă.



Antena 3

×
Subiecte în articol: Craiova tanar batran
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close