Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a ucis cinci persoane într-o stație de autobuz din Brăila, a fost eliberat din închisoare

Tânărul care a ucis cinci persoane într-o stație de autobuz din Brăila, a fost eliberat din închisoare

Tânărul care a ucis cinci persoane într-o stație de autobuz din Brăila, a fost eliberat din închisoare
07 Mar 2019   •   10:54

Tânărul de 29 de ani, care a ucis cinci oameni cu mașina într-o stație de autobuz din Brăila, în 2016, a fost eliberat condiționat din închisoare. 

Decizia a fost luată de Judecătoria Brăila în februarie 2019.

Marius Negoiță a fost eliberat condiționat după nici trei ani de stat după gratii. Bărbatul primise inițial o sentință de cinci ani, care apoi a fost redusă la patru ani. 

“Nu mi se pare ceva normal, i s-a dat puţin şi nici măcar atât nu a făcut. Cum a putut Judecătoria să îl elibereze condiţionat...este un criminal...cum îl pot vedea eu pe stradă fericit când ştiu că mi-a omorât mama, fiinta ce o iubeam cel mai mult...justiţia e oarbă şi nedreaptă... ar trebui închis, nu eliberat...a omorât oameni...Şi el e liber acum....Nu este drept. Ar trebui închis din nou”, a spus revoltată fiica Mirelei Iosub, o femeie de 41 de ani, victimă a accidentului, potrivit obiectivbr.ro.

Persoanele care și-au pierdut viața în accident sunt patru femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 37 și 41 de ani.

×
Subiecte în articol: tanarul statie autobuz inchisoare
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close