Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care şi-a ucis copilul şi socrii şi, apoi, s-a spânzurat a lăsat un bilet în care recunoştea crimele

Tânărul care şi-a ucis copilul şi socrii şi, apoi, s-a spânzurat a lăsat un bilet în care recunoştea crimele

Tânărul care şi-a ucis copilul şi socrii şi, apoi, s-a spânzurat a lăsat un bilet în care recunoştea crimele
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    02 Ian 2012   •   14:04
Bărbatul din Timiş care şi-a ucis copilul şi socrii, apoi s-a sinucis, a lăsat un bilet de adio. Anchetatorii au găsit un bilet lăsat de tânărul de 29 de ani, în care scria “Atenţie! Nu intraţi, am făcut crime, sunaţi la 112”. În buzunarul hainei tânărului, poliţiştii au găsit un album foto cu poze în care apare el alături de copil şi de soţie.

Potrivit vecinilor, tânărul suferise o depresie în ultimul timp din cauza faptului că soţia nu venise acasă de sărbători. El s-ar fi plâns vecinilor şi le-a spus că vrea să se omoare, însă aceştia spun că nu l-au luat în seamă. Tânărul le-a mai spus vecinilor şi că relaţia dintre el şi soţia sa se cam răcise.           

Şirul de crime a început cu propriul copil, care avea şapte ani şi avea probleme medicale. Apoi şi-a omorât şi socrii. Spre dimineaţă, bărbatul s-a sinucis şi a fost găsit de fratele său, care a chemat ambulanţa.

Potrivit anchetatorilor, copilul de şapte ani suferea de autism.

Gestul bărbatului este inexplicabil, spun cei care îl cunoşteau bine.

Timişeanul trăia în concubinaj cu iubita lui de aproximativ 12 ani şi-l aveau împreună pe băieţel. Cei doi au lucrat o perioadă la o brutărie din Şag, ea ca bucătăreasă, iar el ca şofer. Femeia a decis să plece în Italia şi el a făcut o depresie.

Poliţia a început o anchetă pentru a stabili clar împrejurările în care s-a produs tragedia de la Şag.

La rândul său, primarul comunei Şag, Venus Oprea, declara că bărbatul ar fi recurs la acest gest deoarece soţia sa, care munceşte în Italia, l-a ameninţat că va vinde casa în care locuiau cu toţii, potrivit Mediafax.

De asemenea, Oprea spunea că soţia bărbatului a fost înfiată, cei doi bătrâni care au fost ucişi nefiind părinţii ei naturali.

Un bărbat dintr-o localitate din Timiş şi-a ucis socrii, apoi copilul de şapte ani, după care s-a sinucis. Bărbatul are circa 28-29 de ani, iar soţia sa era plecată la muncă în străinătate.

Bărbatul şi-a ucis socrii lovindu-i cu un topor. Copilul nu avea urme de violenţă pe corp.

 




×
Subiecte în articol: Timis barbat sinucidere crime copil sotie bilet
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close