Antena 3 CNN Actualitate Tânărul cu tricolorul la gât, la Sinteza zilei: Nu am vrut să instig pe nimeni la violenţă. Am postat poza pentru a arăta patriotismul din mine

Tânărul cu tricolorul la gât, la Sinteza zilei: Nu am vrut să instig pe nimeni la violenţă. Am postat poza pentru a arăta patriotismul din mine

Tânărul cu tricolorul la gât, la Sinteza zilei: Nu am vrut să instig pe nimeni la violenţă. Am postat poza pentru a arăta patriotismul din mine
20 Mar 2014   •   22:04
Aici nu e un câmp de război, dar nici pace nu putem spune că e, a declarat Cosmin, tânărul din Sfântu Gheorghe care s-a pozat cu tricolorul la gât de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, în ediţia de joi a emisiunii "Sinteza Zilei", de la Antena 3.

"Nu am vrut să instig pe nimeni la violenţă", a mai spus tânărul, care a subliniat că motivul pentru care a făcut acea fotografie, postată pe o reţea de socializare, este acela că, de 1 Decembrie, a fost "huiduit şi înjurat de un grup de unguri".

În plus, tânărul s-a arătat revoltat că steagurile arborate prin oraş de 1 Decembrie au fost date jos imediat după terminarea ceremoniilor de Ziua Naţională a României. Acest lucru nu s-a întâmplat şi de Ziua Maghiarilor de Pretutindeni, când steagurile Ungariei au rămas arborat prin oraş până a doua zi.

Cosmin a recunoscut, la Antena 3, că a ţinut tricolorul la gât, pe sub geacă, pentru că i-a fost teamă să nu fie bătut.

"Nu e ură. E frustrare. Mă deranjează faptul că, în momentul în care intru într-un magazin şi salut vânzătoarea în română, ea îmi răspunde în maghiară. (...) Însă nu se întâmplă chiar peste tot", a mai spus Cosmin.

Visul lui Cosmin este aceea de a deveni jurnalist. Tocmai de aceea, Alessandra Stoicescu, coordonatorul şcolii de media Intact Media Academy, i-a oferit ocazia lui Cosmin ca, în această vară, să vină în Bucureşti pentru a studia jurnalismul.



×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei sfantu gheorghe maghiari
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close