Antena 3 CNN Actualitate Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat şi a rănit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus poliţiştilor în momentul capturării

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat şi a rănit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus poliţiştilor în momentul capturării

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat şi a rănit mai multe persoane a fost prins. Ce le-a spus poliţiştilor în momentul capturării
de S.T.    |    04 Iul 2019   •   07:13

Tânărul din Timiş care a ucis un bărbat într-un parc din Faget şi a rănit mai multe persoane, a fost capturat, în trafic.

Acesta le-a declarat poliţiştilor că o icoană l-a îndemnat să comită faptele.

Bărbatul a fost depistat în trafic, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Bichigi, din județul Timiș.

În urma cercetării la fața locului s-a stabilit ca autoturismul pe care îl conducea este furat.

La momentul localizării și prinderii bărbatului, polițiștii nu au făcut uz de armamentul din dotare.

Ionel Boldea a fost dus la sediul Poliţiei Făget.

Primele declarații ale criminalului din Timiș: „O icoană m-a scos afară din casă şi m-o făcut să am o forţă inumană. Am dat cu piciorul și am spart capul unei femei”

Sute de poliţişti l-au căutat, inclusiv cu ajutorul unei drone şi al unui elicopter care au survolat zona. Boldea a fost dat şi în consemn la frontieră.

Conform anchetatorilor, primul atac a avut loc asupra unui cuplu aflat în parcul din oraşul Făget. Primele informaţii arătau că atacatorul i-ar fi înjunghiat pe cei doi soţi, concluzia fiind trasă ca urmare a cantităţii mari de sânge găsit la faţa locului, însă poliţiştii au constatat ulterior că nu a fost folosit un cuţit, ci un corp contondent. Agresorul şi-a lovit victimele în mod repetat - bărbatul a decedat, în timp ce femeia a ajuns la spital în stare de comă.

Suspectul a fugit apoi cu o bicicletă în satul vecin Temereşti, unde a bătut o femeie şi alţi doi bărbaţi, după care a furat un autoturism, lovind cu maşina o altă persoană.

×
Subiecte în articol: Timis criminal crima
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close