Antena 3 CNN Actualitate Tânărul evadat de la Spitalul Săpoca s-a sinucis. Era internat pentru că a încercat să-și omoare părinții

Tânărul evadat de la Spitalul Săpoca s-a sinucis. Era internat pentru că a încercat să-și omoare părinții

Un bărbat în vârstă de 23 de ani, din Prahova, cu afecţiuni psihice, care evadase de la spitalul de Neuropsihiatrie Săpoca, a fost găsit mort. Bărbatul internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă la Secţia Ojasca a Spitalului Săpoca a fost căutat de poliţişti ore întregi, după ce, luni, a părăsit incinta instituţiei medicale.

Tânărul evadat de la Spitalul Săpoca s-a sinucis. Era internat pentru că a încercat să-și omoare părinții
16 Dec 2019   •   14:34

Tânărul era internat pentru că, în luna octombrie, îşi atacase cu un cuţit părinţii. Vecinii spuneau, atunci, că tot satul se afla sub teroarea bărbatului, care atacase în mai multe rânduri.  Potrivit ultimelor informații bărbatul ar fi fost găsit spânzurat în urmă cu puțin timp.

„Poliţiştii au fost sesizaţi, luni, cu privire la faptul că un bolnav cu afecţiuni psihice, din Prahova, internat şi aflat în executarea unei măsuri de siguranţă, a părăsit incinta Secţiei Ojasca din cadrul Spitalului de neuropsihiatrie şi pentru măsuri de siguranţă Sapoca”, se anunță într-un comunicat al Poliției. 

×
Subiecte în articol: săpoca
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close