Antena 3 CNN Actualitate Surpriza de la Craiova pentru Bruxelles: 1 milion de becuri aprinse în criză

Surpriza de la Craiova pentru Bruxelles: 1 milion de becuri aprinse în criză

Să nu fim solidari în prostie, este mesajul transmis de primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, pentru cei care critică decizia de a organiza un târg de Crăciun în timpul restricțiilor energetice. 

Surpriza de la Craiova pentru Bruxelles: 1 milion de becuri aprinse în criză
Sursa foto: Facebook.com/liaolgutavasilescu
de Silvia Preda    |    03 Noi 2022   •   17:10

Olguța Vasilescu a explicat că becurile sunt de tip LED, au consum redus și românii au nevoie de o bucurie în timpul acestor crize repetate.

"Va fi cel mai mare Târg de Crăciun și ne bucurăm să anunțăm acest lucru. Va fi extins la cinci piețe. Practic, este vorba de aproximativ un kilometru pătrat pe care vor fi instalații, va fi o roată panoramică, vor fi brazi, Moși Crăciuni, autobuzul lui Moș Crăciun și așa mai departe. Foarte multe ornamente, patinoar.

Târg de Crăciun la Craiova. Olguţa Vasilescu: "Nu cred că vom consuma foarte mult"

Nu cred că vom consuma foarte mult, pentru că la noi toate instalațiile sunt pe leduri, noi nu plătim instalațiile electrice pentru că este în tributul firmei care face iluminatul public în Craiova, ca să ne asigure și iluminatul de sărbători pe cheltuiala firmei respective.

De la ceilalți comercianți, inclusiv patinoar și așa mai departe, mai percepem taxe de ocupare a domeniului public deci nu cheltuim bani", a declarat primarul Craiovei. 

Târgul de Crăciun din Craiova va fi inaugurat vineri, 11 noiembrie 2022.

×
Subiecte în articol: Craiova Bruxelles becuri criza
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close