Antena 3 CNN Actualitate Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”

Jurnaliștii străini spun că în România se află cel mai frumos târg de Crăciun din Europa.

Cel mai frumos târg de Crăciun din Europa se află într-un oraș din România, potrivit britanicilor: ”Este și foarte ieftin”
Sursa foto: Facebook/ Primăria Municipiului Craiova
de Roxana Mihăiescu    |    27 Noi 2023   •   20:51

Potrivit britanicilor, Craiova este pe primul loc în ceea ce privește amenajarea celui mai frumos târg de Crăciun din Europa.

”Orașul european, care este și foarte ieftin de care nu ai auzit niciodată are una dintre cele mai frumoase piețe de Crăciun”, scriu jurnaliștii de la publicația  Express.co.uk.

În anul 2022, evenimentul craiovean a câștigat distincția de al treilea cel mai frumos târg din Europa, potrivit unui clasament întocmit de site-ul europeanbestdestinations.

În acest an, Craiova urcă pe primul loc în clasament.

Citește și: Primul târg de Crăciun din București se deschide miercuri. West Side Christmas Market se autofinanțează integral

”România oferă unul dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa, cu o mulțime de delicii festive.

România se mândrește cu atracții turistice pe tot parcursul anului, iar iarna nu face excepție, fermecătorul oraș Craiova oferind una dintre cele mai bune piețe de Crăciun din Europa.

Piața este atrăgătoare datorită afișajelor luminoase cu peste un milion de becuri LED folosite.

Întinsă pe toată zona orașului, piața oferă tarabe cu mâncare, ateliere de meșteșuguri și un patinoar”, au scris jurnaliștii de la sursa citată.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfășoară în perioada 17 noiembrie 2023 – 2 ianuarie 2024, în patru zone din municipiu – Centrul Vechi, Piaţa William Shakespeare, zona Doljana şi Piața Mihai Viteazul. 
 

×
Subiecte în articol: Craiova Târg de Crăciun clasament
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close