Antena 3 CNN Actualitate Laminor Winter Wonderland a dat startul la distracție, în Sectorul 3

Laminor Winter Wonderland a dat startul la distracție, în Sectorul 3

De Ziua Națională, oamenii s-au distrat și la cel mai mare târg de Crăciun din Sectorul 3 al Capitalei. Laminor Winter Wonderland, un târg organizat în interior, vine anul acesta cu zeci de atracții.

de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Dec 2023   •   18:19

Bucureștenii au fost încântați să descopere cel mai mare târg Indoor și Outdoor. Concertele, patinuarul, zona de silent disco, dar și conceputul culinar cu bunătăți românești și internaționale sunt doar câteva din punctele de atracție ale polului distracției din Sectorul 3.

”Mi se pare superb. Am dat o tură peste tot, mi se pare mare. În primul rând, mi se pare extraordinar că e în interior și e foarte cald și îmi place foarte tare”, spune o tânără.

”Ceva incredibil pentru România. Mi se pare ceva wow, ceva ce nu s-a văzut în România. Mă bucur foarte mult că am început să înaintăm și noi”, susține unul dintre participanți.

Citește și: Dezlegare la peşte, decembrie 2023. Zilele în care creștinii care țin post se pot delecta cu produse marine

Cei mici sunt cei mai încântați de zonele amenajate pentru ei. Aceștia pot învăța să facă decorațiuni pentru Crăciun de la cei mai talentați artiști.

”În zona jocurilor, acolo ne-a plăcut cel mai mult. Mi se pare foarte drăguță ideea, e prima oraă când aici și mi se pare foarte interesantă ideea”, spun cei mici.

Târgul este deschis până pe 2 ianuarie, iar intrarea este liberă.

×
Parteneri
Momentul terifiant când un stâlp e înghițit de craterul din Slănic
x close