Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte: Deţinutul evadat din arest este de negăsit. Vezi fotografia infractorului

Târgovişte: Deţinutul evadat din arest este de negăsit. Vezi fotografia infractorului

Târgovişte: Deţinutul evadat din arest este de negăsit. Vezi fotografia infractorului
09 Mar 2009   •   09:04

Un deţinut a evadat din arestul poliţiei Târgovişte, duminică seară. Adrian Oprescu, în vârstă de 30 de ani, se afla în arestul IPJ Dâmboviţa pentru 29 de zile şi a reuşit să scape. Omul era arestat preventiv, fiind acuzat că a participat la un jaf în stil mafiot într-o comună din judeţ.

Se pare că omul a profitat de neatenţia poliţiştilor care îl escortau, a îndepărtat o plasă din gardul poliţiei şi s-a făcut nevăzut.

Bărbatul evadat este unul dintre autorii jafului din comuna Tătărani, de la începutul lunii februarie, când cinci persoane mascate au intrat peste doi bătrâni în casă, i-au legat, i-au torturat şi au furat 8000 de lei şi un autoturism de teren.

În momentul evadării bărbatul era îmbăcat într-un trening de culoare neagră, cu dungi roşii, pe cap purta o şapcă neagră, iar în picioare avea adidaşi albi.




Zeci de jandarmi şi poliţişti au fost mobilizaţi pentru prinderea acestuia. Anchetatorii i-au audiat deja pe cei doi poliţişti, care erau de serviciu în momentul incindetului.

Poliţiştii au organizat filtre în tot judeţul pentru prinderea evadatului. Peste 40 de jandarmi, precum şi efective ale echipelor pentru intervenţie rapidă au fost mobilizate în acest sens. Sediul IPJ Dâmboviţa se află destul de aproape de gară, astfel că omul ar putea să încerce să iasă din oraş.

Adrian Oprescu avea un mandat de arestare preventivă de 29 de zile, pentru tâlhărie. El este acuzat că în urmă cu o lună, împreună cu alte cinci persoane, a jefuit doi bătrâni din localitatea Tătărani. Hoţii i-au legat pe bătrâni, au furat 10.000 de lei şi un autoturism pe care ulterior l-au abandonat.



Antena3.ro

×
Subiecte în articol: evadat detinut Targoviste
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close