Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte: Femeie ucisă în bătaie şi abandonată în scara blocului. Suspectul principal: Concubinul victimei

Târgovişte: Femeie ucisă în bătaie şi abandonată în scara blocului. Suspectul principal: Concubinul victimei

Târgovişte: Femeie ucisă în bătaie şi abandonată în scara blocului. Suspectul principal: Concubinul victimei
Sursa foto: Foto arhivă: oradecluj
16 Apr 2012   •   18:44

O femeie a fost omorâtă în bătaie, duminică noapte, la Târogvişte. Poliţiştii bănuiesc că cel care a omorît-o este chiar concubinul ei, cu care şi-a petrecut Paştele. Acesta susţine însă că este nevinovat.

Anchetatorii cred că, după ce a fost bătură cu bestialitate, femeia a fost scoasă din casă, pe scara blocului. În jurul orei 4 dimineaţa un vecin a descoperit-o şi a anunţat la 112 că femeia pare fără suflare.

Anchetatorii au crezut iniţial că femeia a decedat din cauza problemelor medicale, însă când au examinat cadavrul şi-au dat seama că este vorba de o crimă.

Imediat cum au început ancheta, poliţiştii l-au ridicat pe concubinul victimei, care se lăudase într-un bar că şi-a bătut crunt iubita.

Rudele femeii nu ştiau de relaţia celor doi, însă vecinii îi văzuseră beţi de multe ori.

Dacă va fi găsit vinovat, concubinul femeii ar putea sta la închisoare până la 25 de ani. Anchetatorii aşteaptă însă rezultatul necropsiei pentru a stabili care a fost cauza exactă a decesului.


×
Subiecte în articol: Targoviste Paste
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close