Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte. Patru maşini, printre care o limuzină, făcute scrum într-o parcare

Târgovişte. Patru maşini, printre care o limuzină, făcute scrum într-o parcare

Târgovişte. Patru maşini, printre care o limuzină, făcute scrum într-o parcare
Sursa foto: Foto: Videonews
15 Noi 2010   •   20:28

Piatra Neamţ nu este, se pare, singurul loc unde clanurile îşi fac de cap. O parcare din Târgovişte a devenit, duminică noapte, iad pentru patru proprietari de maşini. Patru maşini, una dintre ele o limuzină, s-au făcut scrum.

Surse din poliţie spun că proprietarul autoturismului de lux este unul dintre locotenenţii lui Ghenosu, şeful celui mai temut clan interlop din Târgovişte. Actele nu susţin însă această variantă.

Ceea ce iniţial părea un accident se dovedeşte a fi ceva mai mult. Varianta incendierii intenţionate a maşinilor a fost conturată direct de la Bucureşti. Secretarul de stat din Ministerului de Interne Dan Valentin Fătuloiu a făcut primul legătura între focul care a distrus 4 maşini şi temutul clan a lui Ghenosul.

Surse din poliţie spun că proprietarul limuzinei are legături strânse cu interlopii. Deocamdată poliţiştii din Dâmboviţa nu confirmă dar nici nu infirmă implicarea temutului clan în incendiul din parcare.

Cele patru autoturisme erau parcate unul lângă altul în spatele unui bloc dintr-un cartier mărginaş. Cel mai probabil doar limuzina era vizată.

Patru maşini, făcute scrum într-o parcare din Târgovişte


Criminaliştii verifică acum eventuale legături între proprietarii maşinilor şi cel mai vestit clan interlop din Târgovişte. În timp ce şeful grupării, Florin Pârjol zis Ghenosu şi alţi 7 locotenenţi ai săi sunt acum după gratii, doi dintre membrii clanului lui au fost eliberaţi în iunie 2009. Între ei şi Viorel Şerban, proprietarul limuzinei arse în această dimineaţă.

Membrii clanului Ghenosu sunt bănuiţi că ar fi terorizat oamenii din Târgovişte şi ar fi furat nu doar din România. Acuzaţiile la adresa lor sunt grave. Şantaj, lipsire de libertate, cămătărie, tentativă de omor.

×
Subiecte în articol: Targoviste
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close