Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte. Peste 40 de cadre medicale au protestat, nemulţumiţi de mutarea secţiei de psihiatrie

Târgovişte. Peste 40 de cadre medicale au protestat, nemulţumiţi de mutarea secţiei de psihiatrie

Târgovişte. Peste 40 de cadre medicale au protestat, nemulţumiţi de mutarea secţiei de psihiatrie
Sursa foto: Foto: Antena 3
27 Noi 2010   •   13:45

Peste 40 de medici şi asistenţi ai Secţiei de Psihiatrie a Spitalului Municipal din Târgovişte au protestat în faţa Consiliului Judeţean Dâmboviţa. Oamenii sunt nemulţumiţi că cei care conduc judeţul vor să mute secţia la 20 de kilometri de Târgovişte, în cadrul Centrului de Neuropsihiatrie din comuna Gura Ocniţei.

Consiliul Judeţean Dâmboviţa intenţionează să reorganizeze toate spitalele preluate de la Ministerul Sănătăţii şi să le transforme în secţii ale Spitalului Judeţean, cu o singură conducere şi un singur Consiliu de Administraţie.

Măsura urmează să se ia pentru a reduce costurile cu personalul. Secţia de Psihiatrie  Spitalului Municipal urmează să fie mutată la 20 de kilometri de oraş. Medicii spun însă că acest lucru este în Consiliului Judeţean şi nu al pacienţilor.

Conducera institutiei a fost în stradă, alături de medici.

Protestatarii cer ministrului Sănătăţii să intervină pentru a opri mutarea şi spun că au înaintat acestuia un memoriu, dar nu a primit nici un răspuns.

 


×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close