Antena 3 CNN Actualitate Târgu-Jiu. Patru tineri, audiaţi de poliţişti după ce o persoană a reclamat că a fost împuşcată în stradă

Târgu-Jiu. Patru tineri, audiaţi de poliţişti după ce o persoană a reclamat că a fost împuşcată în stradă

Târgu-Jiu. Patru tineri, audiaţi de poliţişti după ce o persoană a reclamat că a fost împuşcată în stradă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
21 Ian 2011   •   18:19

Patru tineri din Târgu Jiu sunt audiaţi la Poliţie, vineri seară, după ce o persoană a reclamat că ar fi fost rănită uşor în urma unor împuşcături cu un pistol cu bile produse într-un cartier din zona de sud a municipiului, poliţiştii urmând să stabilească dacă a fost folosită sau nu vreo armă, informează Mediafax.
   
Conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Gorj, inspector principal Daniel Tică, tinerii ar fi fost implicaţi într-o altercaţie, vineri seară, motiv pentru care, în prezent, sunt audiaţi pentru a se stabili dacă au folosit într-adevăr vreo armă.
   
Ancheta a fost declanşată după ce un bărbat a sunat la Serviciul unic de urgenţă 112 şi a anunţat că ar fi fost împuşcat în zona pieptului în timpul unei altercaţii.
   
Un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă s-a deplasat la locul incidentului şi l-a preluat pe bărbat transportându-l la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, medicii de aici constatând că acesta are o rană uşoară prin împuşcare, de 0,5 centimetri, posibil provenită de la bila unui pistol, acesta persoana respectivă neavând nevoie de internare.
   
De asemenea, echipajul de la Ambulanţă a preluat şi o femeie gravidă în două luni, care a declarat că ar fi fost împinsă în altercaţia produsă de către tineri.
   
Gravida a fost consultată de medici, dar nici ea nu a necesitat internarea.



Ştire în curs de actualizare.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close