Antena 3 CNN Actualitate Târgu Mureş. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz metan într-o fântână

Târgu Mureş. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz metan într-o fântână

Târgu Mureş. Doi bărbaţi au ajuns la spital după ce s-au intoxicat cu gaz metan într-o fântână
Sursa foto: Foto: google
05 Mai 2012   •   14:41

Doi bărbaţi, în vârstă de 18 şi 37 de ani, au ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Târgu Mureş, după ce s-au intoxicat, cel mai probabil cu gaz metan, în timp ce curăţau o fântână aflată în interiorul unei societăţi comerciale din oraş, conform Mediafax.
   
Ofiţerul de serviciu al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, căpitanul Cristian Mureşan, a declarat că echipa de intervenţie a fost solicitată, sâmbătă, în jurul orei 10.15, pe strada Sălciilor din Târgu Mureş, unde doi bărbaţi, în vârstă de 18 şi 37 de ani, s-au intoxicat într-o fântână.
   
"Fântâna este în interiorul unei societăţi comerciale, cei doi bărbaţi nu sunt angajaţi ai firmei, ci au fost contactaţi pentru a o curăţa. Primul a intrat, i s-a făcut rău, iar la câteva minute a intrat după el şi al doilea bărbat, căruia de asemenea i s-a făcut rău", a arătat Mureşan.
   
Medicul coordonator al SMURD Mureş, Cristian Boeriu, a declarat, la rândul său, că bărbaţii au fost duşi la Unitatea de Primire a Urgenţelor a SMURD din Târgu Mureş şi că sunt conştienţi.
   
"Au intrat în fântâna adâncă de şapte - opt metri, voiau să facă întreţinere, din câte am înţeles. A intrat primul, la scurt timp a devenit inconştient, iar după el a intrat şi al doilea, care a devenit şi el inconştient. Au fost scoşi foarte repede, li s-a pus mască de oxigen. Acum sunt perfect conştienţi. Nu ştim cu ce gaz s-au intoxicat în fântână, posibil metan, pentru că analiza pentru monoxid de carbon a ieşit negativă", a declarat Boeriu, adăugând că cei doi bărbaţi vor rămâne sub supravegere medicală.

×
Subiecte în articol: gaz metan spital fantana barbati
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close