Antena 3 CNN Actualitate Târgu-Mureş. Un bărbat gelos şi-a înjunghiat concubina şi apoi s-a spânzurat

Târgu-Mureş. Un bărbat gelos şi-a înjunghiat concubina şi apoi s-a spânzurat

Târgu-Mureş. Un bărbat gelos şi-a înjunghiat concubina şi apoi s-a spânzurat
Sursa foto: Foto: Intact Images
03 Iul 2011   •   23:21

Un bărbat din Târgu-Mureş şi-a ucis concubina, iar apoi s-a spânzurat. Poliţiştii au descoperit trupurile neînsufleţite după ce rudele, îngrijorate că nu mai ştiau nimic de despre ei, au alertat forţele de ordine.

Femeia, în vârstă de 34 de ani, nu a răspuns la telefon în ultimele două zile. Colegii de serviciu au sunat rudele, atunci când au văzut că aceasta nu vine la muncă. Soacra a chemat poliţia şi pompierii.

Pompierii au intrat în apartament pe unul din geamuri. Într-o cameră au găsit cadavrul femeii, iar lângă bucătărie pe cel al concubinului acesteia.

"Femeia are mai multe plăgi înţepate la nivelul gâtului şi pieptului, cel mai probabil cu un cuţit. Bărbatul s-a spânzurat de una din ţevile din casă", a declarat Dan Oltean, procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş.

Femeia fusese casatorită. În urmă cu un an şi-a înşelat soţul cu care avea doi copii. Când a aflat, soţul s-a spânzurat. Ea şi-a continuat relaţia cu iubitul şi, de câteva luni de zile, locuiau împreună. Însă în viaţa ei apăruse un alt bărbat. Apropiaţii victimei susţin că femeia intenţiona să pună capăt relaţiei de concubinaj, însă nu a mai apucat.

Ancheta poliţiştilor este în desfăşurare, pentru a afla toate detaliile legate de crimă şi sinucidere.

 



×
Subiecte în articol: crima spanzurare sinucidere
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close