Antena 3 CNN Actualitate Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 20 noiembrie în Piaţa Constituţiei

Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 20 noiembrie în Piaţa Constituţiei

Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 20 noiembrie 2022, în Piaţa Constituţiei.

Târgul de Crăciun Bucureşti se deschide pe 20 noiembrie în Piaţa Constituţiei
Sursa foto: Primăria Bucureşti
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Noi 2022   •   11:02

"Invit bucureștenii și turiștii în Piața Constituției unde Primăria Capitalei prin ARCUB, PROEDUS și creart organizează în perioada 20 noiembrie -26 decembrie Târgul de Crăciun București.

Un eveniment de tradiție ce aduce anual peste 1.000.000 de vizitatori, Târgul de Crăciun transformă centrul oraşului într-un spaţiu festiv destinat întregii familii.

Printre atracţiile ediţiei din acest an se numără Căsuţa lui Moş Crăciun, patinoarul, caruselul, roata panoramică, zonele tematice și concertele live.

În Piața Constituției vor fi amplasate peste 70 de căsuţe din lemn de unde vizitatorii pot alege cadouri specifice sărbătorilor de iarnă, jucării, obiecte handmade, suveniruri tradiţionale şi produse alimentare.

Târgul de Crăciun Bucureşti 2022 va fi deschis zilnic, iar accesul vizitatorilor este gratuit", a anunţat primarul Nicuşor Dan într-o postare pe Facebook.

?Bucurestiul se aliniază marilor capitale care organizează evenimente dedicate sărbătorilor de iarnă. ?Invit...

Publicată de Nicușor Dan pe Duminică, 13 noiembrie 2022

Un alt târg de Crăciun din Bucureşti, numit "West Side Christmas Market", se va deschide la sfârșitul lunii noiembrie în Parcul Drumul Taberei din București. Organizatorii anunță că evenimentul se va autofinanța.

Târgul de Crăciun va fi inaugurat pe 25 noiembrie și va fi deschis până pe 27 decembrie. Potrivit organizatorilor de la Primăria Sectorului 6, în interior vor fi o roată înaltă de 33 de metri, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp. Tot în interior vor fi 60 de căsuțe de lemne pentru comercianți și numeroase instalații de lumini.

Târgul se va autofinanța și va aduce bani la buget, a anunțat primarul Sectorului 6.

"Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, și îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus. Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea. Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. Untold Univers n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei. Târgul se va autofinanța, va aduce bani la buget. Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România", a declarat primarul Ciprian Ciucu.

×
Subiecte în articol: targul de craciun București
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close