Antena 3 CNN Actualitate Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi-a deschis porţile. Ministrul Daniel Cadariu: "Îmi doresc ca numărul vizitatorilor să se apropie de cel de la Târgul de Turism"

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi-a deschis porţile. Ministrul Daniel Cadariu: "Îmi doresc ca numărul vizitatorilor să se apropie de cel de la Târgul de Turism"

S-a dat startul târgului TIMM 2022, la Bucuresti. Timp de trei zile, micii întreprinzători au ocazia să îşi expună în cadrul evenimentului produsele şi serviciile pe care le oferă clienţilor.

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii şi-a deschis porţile. Ministrul Daniel Cadariu: "Îmi doresc ca numărul vizitatorilor să se apropie de cel de la Târgul de Turism"
Sursa foto: Facebook | Constantin-Daniel Cadariu
de Redacția Antena 3 CNN    |    10 Dec 2022   •   12:13

Scopul acţiunii derulate de Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului în parteneriat cu Agenţia pentru Întreprinderi Mici şi Mijlocii Ploieşti este acela de a promova acest segment, dar şi de a crea o legătură între întreprinzători şi posibili parteneri.

"Succes tuturor participanţilor la acest târg şi îmi doresc, dacă e posibil, la finalul celor trei zile să constatăm că numărul vizitatorilor se apropie de numărul vizitatorilor de la Târgul de Turism, atunci când a atins 13.000", a explicat ministrul Daniel Cadariu.

Târgul Întreprinderilor Mici şi Mijlocii își propune anul acesta să stimuleze creșterea vizibilității pe piață a brandurilor românești, precum și să faciliteze dezvoltarea contactelor de afaceri și stabilirea unor legături parteneriale.

Reprezentanţii IMM-urilor susţin că evenimentul este o oportunitate reală pentru antreprenori. Ultima ediţie a Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii a fost organizată în 2009.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close