Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu a povestit că preşedintele din 2005 avea pe birou o convorbire dintre Adrian Năstase şi fiul lui

Tăriceanu a povestit că preşedintele din 2005 avea pe birou o convorbire dintre Adrian Năstase şi fiul lui

Tăriceanu a povestit că preşedintele din 2005 avea pe birou o convorbire dintre Adrian Năstase şi fiul lui
20 Feb 2018   •   23:44

Preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a relatat marţi la Comisia parlamentară pentru controlul activităţii SRI că o persoană care lucra la Cotroceni în 2005 şi care acum este "parlamentar PNL" i-a vorbit despre faptul că pe biroul preşedintelui de la acea vreme a observat transcriptul convorbirii telefonice dintre şeful Camerei Deputaţilor, Adrian Năstase, şi fiul acestuia, a declarat preşedintele comisiei, senatorul PSD Claudiu Manda. 

"A spus (n.r. - Tăriceanu) că are, în urma unei discuţii cu o persoană care este, cred, parlamentar PNL în acest moment şi care în perioada anului 2005 lucra la Cotroceni - a spus că nu doreşte să dea numele, pentru că nu a avut o discuţie cu domnia sa - a observat pe biroul preşedintelui de atunci redarea convorbirii telefonice dintre preşedintele Camerei Deputaţilor de la vremea respectivă, Adrian Năstase, şi fiul domniei sale, spunând că nu este un lucru în regulă. Ne-a transmis această informare şi rămâne ca noi să verificăm dacă a existat o astfel de informare, dacă SRI este cel care s-a ocupat să trimită şi dacă era legal acest lucru. Repet, este vorba despre convorbirea dintre al treilea om în stat şi fiul domniei sale, convorbire care se afla pe biroul preşedintelui de la vremea respectivă", a afirmat Manda. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close