Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale

Tăriceanu: Am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale

Tăriceanu alături de președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele UDMR Kelemen Hunor și președintele Pro România Victor Ponta a depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgență.

Tăriceanu: Am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale
Sursa foto: Antena 3
02 Apr 2020   •   19:16

”În urmă cu exact o lună de zile spuneam că trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui să fie amânate până după stingerea pandemiei de coronavirus, ca o dovadă de responsabilitate. La acea vreme, dl Orban a înțeles să facă bășcălie. Acum vedem cu toții că nu putem avea alegeri locale la termen.

Dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară și fermă în privința alegerilor locale, nu e problemă, preia inițiativa Parlamentul.

Astăzi, alături de președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele UDMR Kelemen Hunor și președintele Pro România Victor Ponta am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgență.

Ar fi fost bine să fie luată o decizie de când am propus eu, dar e bine și acum, pentru că timpul ne presează!”, scrie Tăriceanu pe contul de Facebook.

×
Subiecte în articol: Tariceanu parlament
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close