x close

Tăriceanu: Am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale

02 Apr 2020   •   19:16
Tăriceanu: Am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale Antena 3

Tăriceanu alături de președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele UDMR Kelemen Hunor și președintele Pro România Victor Ponta a depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgență.

”În urmă cu exact o lună de zile spuneam că trebuie să ne gândim serios dacă nu cumva alegerile locale ar trebui să fie amânate până după stingerea pandemiei de coronavirus, ca o dovadă de responsabilitate. La acea vreme, dl Orban a înțeles să facă bășcălie. Acum vedem cu toții că nu putem avea alegeri locale la termen.

Dacă Guvernul nu are curaj să adopte o măsură clară și fermă în privința alegerilor locale, nu e problemă, preia inițiativa Parlamentul.

Astăzi, alături de președintele PSD Marcel Ciolacu, președintele UDMR Kelemen Hunor și președintele Pro România Victor Ponta am depus la Parlament proiectul de lege privind prelungirea mandatelor autorităților administrației publice locale, pentru a fi dezbătut în procedură de urgență.

Ar fi fost bine să fie luată o decizie de când am propus eu, dar e bine și acum, pentru că timpul ne presează!”, scrie Tăriceanu pe contul de Facebook.

Citeşte mai multe despre:

Tariceanu parlament
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati