Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, după ce CCR a stabilit data pe sesizările PNL: Vor să aprobe ei cine are dreptul și cine nu la aceste facilități

Tăriceanu, după ce CCR a stabilit data pe sesizările PNL: Vor să aprobe ei cine are dreptul și cine nu la aceste facilități

Tăriceanu a avut o primă reacție după ce CCR a stabilit data de 6 mai pentru a dezbate sesizările PNL pe cele două proiecte de lege inițiate de PSD și susținute de toate celelalte formațiuni politice, cu excepția liberalilor.

Tăriceanu, după ce CCR a stabilit data pe sesizările PNL: Vor să aprobe ei cine are dreptul și cine nu la aceste facilități
07 Apr 2020   •   11:34

„Mai tineti minte apelul ipocrit al dlui Iohanis si PNL sa nu politizam criza, sa nu o folosim politic? Ei bine, cinismul politic se aplica in acest caz chiar celor din PNL si presedintelui Iohannis.

Luni, PNL a atacat la CCR legile aprobate in Parlament cu votul tuturor membrilor partidelor politice, mai putin cei ai PNL. Aceste legi urmau sa faca mai usoara trecerea prin criza. Mai usoara pentru toti romanii, nu doar pentru cei de pe listele PNL.

Tot partidele din Parlament, mai putin cei de la PNL, au votat pentru amanarea platilor la utilitati pentru 3 luni pentru toti romanii, pentru toti cei care simt nevoia de acest ajutor. Dar PNL nu este de acord.

Parlamentul a votat pentru amanarea ratelor la banci si la leasing pentru toti romanii. PNL vrea doar pentru cei care sufera din cauza crizei de coronavirus.

Va intreb pe voi: exista oare multi romani care nu sufera din cauza crizei de coronavirus? A, am uitat! Exista! Cei din firmele de casa ale PNL care aduc echipamente la suprapret si care au facut ca o banala masca de protectie care costa 2 lei in mod normal, sa se vanda cu 7 lei in farmaciile de casa ale lor.

Orban & Co vor sa aprobe ei cine are dreptul si cine nu la aceste facilitati. Noi spunem ca toti cei care au nevoie pot sa le foloseasca. Orban & Co vor sa dea adeverinte, noi spunem ca e un drept pentru toti care vor sa-l foloseasca si nu e nevoie de birocratie ca sa-l accesam.

Asta ne deosebeste de ei: ei vor sa fim toti la mana lor, sa ne dea ei adeverinte ca sa ne putem lua drepturile. Asa ca vor sa respinga aceste legi dintr-un singur motiv: ca nu le-au facut ei”, se arată pe pagina de Facebook a lui Călin Popescu Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Tariceanu CCR PNL
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close