Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu, după moartea lui Mihnea Constantinescu: „A fost un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului-simţ”

Tăriceanu, după moartea lui Mihnea Constantinescu: „A fost un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului-simţ”

Tăriceanu, după moartea lui Mihnea Constantinescu: „A fost un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului-simţ”
18 Noi 2018   •   13:17

Președintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a transmis un mesaj de condoleanțe după moartea diplomatului Mihnea Costantinescu. 

"Cu mare tristeţe am aflat că s-a stins din viaţă Mihnea Constantinescu. Am pierdut azi nu doar un fost colaborator, ci şi un apropiat prieten. Am avut onoarea de a lucra, de a împărtăşi gânduri şi opinii împreună. A fost un om care întruneşte definiţia profesionalismului şi a bunului-simţ deopotrivă, având o contribuţie importantă la toate dosarele care vizau România. Era persoana pe care te puteai baza în orice moment", a scris Tăriceanu pe Facebook.

Ambasadorul Mihnea Constantinescu a fost unul dintre cei mai respectați diplomați ai României. Acesta a încetat din viață la 57 de ani, într-un spital din Nisa. 

Fostul diplomat a fost şef de cabinet al prim-miniştrilor Adrian Năstase şi Călin Popescu Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Tariceanu moartea
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close