Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Klaus Iohannis ne duce înapoi pe vremea lui Ceauşescu

Tăriceanu: Klaus Iohannis ne duce înapoi pe vremea lui Ceauşescu

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit pe contul de Facebook despre decizia de a nu se redeschide restaurantele de pe 15 mai. Liderul ALDE susține că guvernul și președintele țării ne duce în timp, pe vremea lui Ceaușescu.

Tăriceanu: Klaus Iohannis ne duce înapoi pe vremea lui Ceauşescu
30 Apr 2020   •   18:46

"Klaus Iohannis și “Guvernul Meu” ne duc înapoi pe vremea lui Ceaușescu. Doar așa îmi explic ideea complet tâmpită de a deschide hotelurile, dar a ține închise restaurantele. Această măsură ne duce înapoi în vremurile când mergeam la mare cu conservele de pate de ficat, salamul italian și carnea la garniță! Ce mai urmează? Să ne luăm și plite electrice sau pe gaz și să gătim în camerele de hotel?

Oameni buni, există soluții să se deschidă în primă fază terasele, cu respectarea unei distanțe între mese și limitarea numărului de persoane care să stea la o masă (exclus grupuri mari). Se pot lua măsuri de igienă sporită în bucătării. Se pot igieniza periodic spațiile. Se pot face destule dacă vrei să asculți de specialiști și nu alegi măsura cea mai simplă și mai dureroasă: ținem închis tot!

În pasul doi se pot deschide restaurantele în spații închise. La început la 50% din capacitate, apoi, pas cu pas, la o capacitate care să răspundă unei distanțări sociale corecte.

Guvernanți incapabili, găsiți AICI și AICI măsuri pe care cei din hoteluri și restaurante le propun pentru redeschiderea în bune condiții a turismului românesc.

Citiți, băgați la cap și dați drumul oamenilor să muncească, pentru că ne-am săturat să stăm după pomenile voastre!", scrie Tăriceanu pe Facebook.

×
Parteneri
Sondaj pentru Primăria Capitalei. Candidaţii care pierd voturi
x close