"Tariful reglementat, clientul protejat". Sute de taximetrişti protestează în Bucureşti

de D.D.    |    03 Apr 2012   •   11:49
"Tariful reglementat, clientul protejat". Sute de taximetrişti protestează în Bucureşti Foto: Agerpres
Sute de taximetrişti din Capitală protestează, marţi, în faţa Palatului Parlamentului. Aceştia cer adoptarea Legii taximetriei şi scoaterea din Bucureşti a taximetriştilor care nu au licenţă locală de transport. Taximetriştii ameninţă cu declanşarea de proteste la nivel naţional dacă solicitările lor nu vor fi aprobate.

Taximetriştii au venit la protest cu maşinile. Autoturismele au fost parcate în jurul Parcului Izvor din Capitală, circulaţia desfăşurându-se cu dificultate.

"Spuneţi NU pirateriei votând Legea taximetriei", "Păsările de la ţară să zboare din Capitală", "Protejaţi clientul de tot Parlamentul", "Tariful reglementat, clientul protejat". Acestea sunt numai câteva dintre mesajele afişate de protestatri.

"Suntem pregătiţi ca în situaţia neadoptării propunerilor noastre, transmise în repetate rânduri parlamentarilor, să declanşăm acţiuni de protest la sfârşitul lunii aprilie, la nivel naţional", a declarat unul dintre protestatari, citat de Mediafax.

Protestul este organizat de Camera Taximetriştilor din Municipiul Bucureşti, Asociaţia Naţională a Operatorilor de Transport în Regim de Taxi şi Asociaţia Naţională a Transportatorilor şi Taximetriştilor Independenţi.Parteneri
x close