Antena 3 CNN Actualitate Tarom anulează cursele spre Tel Aviv din cauza coronavirusului

Tarom anulează cursele spre Tel Aviv din cauza coronavirusului

Compania Tarom anunță anularea curselor București-Tel Aviv, în contextul răspândirii coronavirusului.

Tarom anulează cursele spre Tel Aviv din cauza coronavirusului
Sursa foto: Antena3
10 Mar 2020   •   20:38

"Ca urmare a restricțiilor de intrare în țară impuse de autoritățile israeliene, în perioada 12-31 martie 2020, Tarom a suspendat operarea către/dinspre Tel Aviv.

Intrarea pe teritoriului Statului Israel a pasagerilor care nu sunt cetățeni sau rezidenți israelieni este permisă doar în următoarele condiții:

-Cu obligativitatea detinerii unei aprobari speciale de intrare in tara de la autoritatile israeliene (Politia de Frontiera sau Ministerul Sanatatii)
sau

-Cu obligativitatea de a demonstra ca indeplinesc conditiile necesare plasarii in carantina la domiciliu pentru o perioada de 14 zile conform instructiunilor Ministerului Sanatatii", se arată într-un comunicat al companiei aeriene.

Toti pasagerii afectați de suspendarea acestor curse pot opta pentru reprogramarea pe date ulterioare a călătoriilor sau rambursarea integrală a biletelor.

În România, până în momentul de față, au fost confirmate 28 de cazuri de infecție cu coronavirus. Doar astăzi au fost înregistrate alte 11 cazuri: 8 în București și câte unul în Arad, Hunedoara și Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: Tarom Tel Aviv coronavirus
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu ar urma să îşi retragă candidatura
x close