Antena 3 CNN Actualitate TAROM anulează mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate

TAROM anulează mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate

TAROM anulează mai multe zboruri spre și de la Londra, ca urmare a furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul și vestul Europei.

TAROM anulează mai multe curse din cauza furtunii Ciara. Vezi zborurile afectate
Sursa foto: Foto: TAROM/Facebook
09 Feb 2020   •   15:56

Potrivit unui comunicat oficial al companiei, momentan au fost anulate două curse Bucureşti-Londra şi Londra-Bucureşti, respectiv zborurile RO391/RO392.

”Dragi pasageri, din cauza furtunii Ciara care a afectat traficul aerian din nordul și vestul Europei, zborurile RO391/RO392, spre și de la Londra, de astăzi, au fost anulate. În funcție de evolutia meteo, este posibil ca și alte curse să fie întârziate sau anulate. Vă mulțumim pentru înțelegere și vă reamintim că prioritatea noastră este să oferim călătorii sigure!”, se arată în comunicatul companiei TAROM.

Citește și: MAE, atenționare de călătorie. Românii trebuie să evite să meargă în această țară

În Marea Britanie, zeci de zboruri au fost anulate sau întârziate iar compania aeriană britanică British Airways a informat că face tot ceea ce este posibil pentru a încerca să minimizeze impactul furtunii Ciara. Compania Virgin Atlantic a anulat şi ea mai multe zboruri cu plecare de pe aeroportul Heathrow, cel mai mare din Marea Britanie. Serviciul meteorologic britanic a emis un cod portocaliu de vânt pentru Anglia şi Ţara Galilor până la ora locală 21.00 iar autorităţile se aşteaptă ca transportul aerian, feroviar şi maritim să fie perturbat de furtuna Ciara, cu ploi puternice şi rafale de vânt cu o viteză de peste 130 kilometri pe oră.

Ministerul Afacerilor Externe a informat cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Marea Britanie că, în conformitate cu datele transmise de autorităţile locale, în cursul zilei de duminică teritoriul acestei ţări va fi afectat de furtuna Ciara.


 

×
Subiecte în articol: furtuna ciara Tarom
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close