Antena 3 CNN Actualitate Tarom anunță modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia

Tarom anunță modificări ale condițiilor de zbor către Israel, Germania, Grecia, Italia și Belgia

Tarom informează că în ultimele zile s-au modificat condiţiile de călătorie în anumite ţări în care compania operează zboruri.

o_1f6kmhps7vfq1464ato1gbl1giub.jpg
Sursa foto: Hepta
de Maria Zărnescu    |    26 Mai 2021   •   19:03

Astfel, pentru călătoriile în Israel: pasagerii (indiferent de vârstă) care au stat mai mult de 72 de ore pe un teritoriu din afara Israelului trebuie să prezinte un certificat PCR COVID-19 negativ, efectuat cu maximum 72 de ore înainte de ora de decolare.

Pentru călătoriile în Germania a fost eliminată condiţia de înregistrare online, în urma căreia se emitea codul QR.

Pentru călătoriile în Grecia, pasagerii care deţin un certificat de recuperare după infectarea cu COVID-19, certificat emis între 2 luni şi 9 luni anterior călătoriei, nu mai trebuie să prezinte testul PCR la intrarea în Grecia, informează Mediafax.

Pentru călătoriile în Italia, este obligatorie completarea unui formular online - se găseşte la adresa: https://app.euplf.eu.

Pentru călătoriile în Belgia, a fost eliminat testul PCR la intrarea în țară, este obligatorie completarea formularului, iar lipsa codului QR la sosirea în Bruxelles atrage după sine o amendă dată de autoritățile belgiene.

×
Subiecte în articol: Tarom zboruri Italia Germania Grecia Israel Belgia
Citește mai multe din Actualitate
» Vezi toate știrile din Actualitate
Cele mai noi știri
Parteneri
x close