Antena 3 CNN Actualitate TAROM a reluat zborurile către Israel. Prima cursă, efectuată sub comanda pilotului Cătălin Prunariu

TAROM a reluat zborurile către Israel. Prima cursă, efectuată sub comanda pilotului Cătălin Prunariu

Compania românească TAROM a anunțat că a reluat zborurile către Israel. Prima cursă a fost efectuată pe 1 ianuarie, iar pasagerii au ajuns cu bine la Tel Aviv.

TAROM a reluat zborurile către Israel. Prima cursă, efectuată sub comanda pilotului Cătălin Prunariu
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    02 Ian 2024   •   15:48

TAROM anunță că este prima companie aeriană românească care reia zborurile către Israel, numărându-se și printre primele trei companii europene care reîncep cursele de linie spre această destinație.

Primul zbor, RO 155, cu plecare din București, pe 1 ianuarie, a sosit la Tel Aviv la 23:20. Avionul s-a aflat sub comanda pilotului comandant Cătălin Prunariu, actualul director de Zbor al companiei TAROM.

"Misiunea noastră este de a conecta oamenii și de a-i transporta în siguranță la destinațiile alese.

Atmosfera pe care am simțit-o în cabina pasagerilor la zborul de Tel Aviv din 1 ianuarie mi-a vorbit despre reziliență și mi-a întărit încrederea în puterea fiecărui om de a contribui la ceea ce cu toții ne dorim și avem nevoie - pace și armonie.

Citește și: O tânără fotomodel din Rusia riscă închisoarea, după ce și-a ars pașaportul la petrecerea de Revelion: "Am ieșit urât în poză"

Acest zbor este încă un pas către normalitate”, a declarar pilotul Cătălin Prunariu.

Zborul din prima zi a anului 2024 marchează reluarea curselor regulate București- Tel Aviv, realizate de TAROM.

"Compania își propune să opereze două frecvențe săptămânale (zboruri dus-întors), începând din 14 ianuarie. Aceasta activitate presupune însă analize de risc, aplicate fiecărei curse, monitorizarea atentă a situației din Israel și o comunicare strânsă cu autoritățile israeliene, în vederea stabilizării operării.

În mod curent, în funcție de concluziile analizelor ce vor fi aplicate fiecărei curse, pot surveni modificări în operare”, a transmis compania aeriană.

După declanșarea conflictului din Israel, TAROM a operat 11 zboruri spre Israel de care au putut beneficia 2.635 de persoane, au precizat reprezentanții companiei, potrivit Mediafax.

×
Subiecte în articol: Tarom Israel Tel Aviv zboruri
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close