Antena 3 CNN Actualitate TAROM suspendă zborurile regulate către și dinspre Tel Aviv! Anunțul companiei aeriene privind cursele speciale

TAROM suspendă zborurile regulate către și dinspre Tel Aviv! Anunțul companiei aeriene privind cursele speciale

TAROM a anunțat că suspendă cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv, începând de joi, 12 octombrie 2023. Compania aeriană a făcut precizări importante legate de zborurile speciale, organizate în colaborare cu MAE.

TAROM suspendă zborurile regulate către și dinspre Tel Aviv! Anunțul companiei aeriene privind cursele speciale
Sursa foto: Profimedia Images
de Mia Lungu    |    11 Oct 2023   •   12:56

"TAROM a fost nevoită să suspende temporar cursa regulată către și dinspre Tel-Aviv, începând din 12 octombrie 2023. Compania operează curse speciale, numai la solicitarea Celulei de Criză organizată de Ministerul Afacerilor Externe.", a transmis compania aeriană, miercuri.

"Începând de mâine, 12 octombrie 2023, TAROM continuă să opereze frecvențe speciale către și dinspre Tel-Aviv, numai la solicitarea Celulei de Criză a MAE. TAROM rămâne în strânsă legătură cu autoritățile statului în gestionarea situației actuale.

Tarifele preferențiale acoperă numai cheltuielile de operare.

Reprezentanții companiei subliniază că TAROM este una dintre puținele companii care nu au întrerupt până în prezent operarea pe Tel-Aviv. Acest lucru se datorează mobilizării piloților și echipajelor noastre.

Mai mult decât atât, în colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe, compania TAROM a decis dublarea curselor pe ruta Tel-Aviv Otopeni, în intervalul 7-10 octombrie 2023. Acest set de curse suplimentare au un regim special și tarife preferențiale care acoperă numai cheltuielile de operare. 

Continuarea operării se datorează în mare parte dedicării echipajelor și piloților TAROM cărora compania le mulțumește public pentru modul profesionist în care abordează această situație complexă.", a mai precizat compania.

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close