Antena 3 CNN Actualitate Tată amendat de poliţişti după ce a refuzat să-i pună copilului masca de protecţie la şcoală: "Copilul meu trebuie să respire liber!"

Tată amendat de poliţişti după ce a refuzat să-i pună copilului masca de protecţie la şcoală: "Copilul meu trebuie să respire liber!"

Un bărbat din Bucureşti a fost filmat în timp ce protestează în curtea şcolii unde învaţă fiica ei. Părintele nu este de acord cu purtea măştii şi poartă un monolog în faţa agenţilor de pază şi a celorlalţi părinţi. La un moment dat, omul a început să strige: "Eu nu accept să îşi bată joc de copilul meu", moment în care este abordat de un poliţist local.

Tată amendat de poliţişti după ce a refuzat să-i pună copilului masca de protecţie la şcoală: "Copilul meu trebuie să respire liber!"
Sursa foto: Facebook/ Roxy Roxana
de Cristi Popovici    |    16 Sep 2020   •   19:45

Incidentul a avut loc în curtea unei şcoli din Sectorul 6. Pe imaginile postate pe Facebook şi vizionate de aproape 500 de mii de oameni în doar 24 de ore, se vede cum un părinte protestează faţă de măsurile impuse de autorităţi copiilor care merg la şcoală. Mai exact, părintele este revoltat că micuţii trebuie să poarte masca de protecţie la ore.

La un moment dat, bărbatul intră în dialog cu un agent de la Poliţia Locală căruia îi spune: "Când s-au jucat în parc nu a fost nevoie să poarte masca. Este momentul ca copilul meu să respire liber, atâta tot. Copilul meu este liber".

Agentul încearcă să-i explice că fata nu poate intra în şcoală dacă nu poartă masca de protecţie, la care părintele reacţionează cu glas ridicat, adresându-se celorlalţi părinţi prezenţi în curtea şcolii: "Nu este din cauza mea, este din cauza sistemului vostru, pe care îl acceptaţi toţi. V-aţi pus măştile pe faţă şi toţi acceptaţi să vi se bată joc de copiii voştri. Eu nu accept să se bată joc de copiii mei".

În acel moment, un poliţist local încearcă să-l liniştească pe părintele care îşi continuă protestul: "Nu accept să-şi bată cineva joc de copilul meu, mi-am adus copilul la ŞCOALĂ!"

Mii de oameni au comentat şi distribuit filmuleţul pe Facebook. Cele mai multe comentarii laudă iniţiativa tatălui dar sunt şi utilizatori care au condamnat faptul că acesta a început să ţipe în curtea şcolii, speriindu-i pe ceilalţi elevi.

Bărbatul a fost amendat pentru scandalul provocat.

×
Subiecte în articol: şcoală
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close