Antena 3 CNN Actualitate Tatăl patronului de la stația GPL din Crevedia, primar în Caracal, s-a autosuspendat din funcțiile politice

Tatăl patronului de la stația GPL din Crevedia, primar în Caracal, s-a autosuspendat din funcțiile politice

Ion Doldurea, tatăl proprietarului stației GPL de la Crevedia, care este primar în Caracal, a anunțat că s-a autosuspendat din Partidul Social Democrat și din orice funcție politică deținută.

Tatăl patronului de la stația GPL din Crevedia, primar în Caracal, s-a autosuspendat din funcțiile politice
Sursa foto: Facebook/ Ion Doldurea
de Mia Lungu    |    27 Aug 2023   •   17:41

Ionuț Doldurea a transmis că este puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia.

„Transmit întreaga mea compasiune familiilor greu încercate, celor care au rude sau prieteni pe patul de spital și cetățenilor care au avut de suferit de pe urma deflagrației. De asemenea, transmit sănătate și putere celor care sunt în acest moment pe paturile spitalelor și luptă pentru recuperare”, spune primarul municipiului Caracal.

Doldurea spune că a făcut declarații „sub imperiul emoțiilor și devastat de vestea primită”, iar acestea au fost interpretate și exploatate altfel decât ar fi vrut.

„Nu am nici o scuză dar vreau să le spun tuturor că regret profund că în spațiul public a fost indusă ideea că aș fi nepăsător față de efortul și sacrificiul pompierilor și forțelor de ordine implicate într-o astfel de situație. La momentul acelei discuții cu jurnalista, pe baza informațiilor lapidare pe care le aveam, m-am referit pe de o parte la angajați ai firmei, victime ale deflagrației, și pe de altă parte, la pompieri ca profesioniști aflați într-o operațiune în care își asumă riscuri.

Citește și: Primarul din Caracal, tatăl patronului firmei unde a avut loc explozia de la Crevedia, despre pompierii răniţi: "E problema lor"

Raportat la situația de fapt, responsabilitatea efectuării manevrelor la fața locului pentru stingerea incendiilor aparține pompierilor, motiv pentru care m-am exprimat folosind expresia ”e problema lor”.

Ca om, evident că sunt devastat de ideea că mulți pompieri au fost răniți și alți oameni au suferit ca urmare a acestui incendiu, repet, un accident”, a mai spus tatăl proprietarului depozitului.

Doldurea spune că pentru el, ca om, „pompierii români sunt eroi care știu că își riscă viața zi de zi și pot suferi răni grave, fiind pregătiți în orice moment de sacrificiul suprem”.

„Având în vedere situația creată, deși nu am și nu am avut niciodată vreo implicare în societatea comercială unde s-a întâmplat tragicul eveniment, dar fiind vorba de un membru al familiei mele, pentru a nu exista nici un alt fel de interpretare, am luat decizia de a mă suspenda din calitatea de membru al PSD și, implicit, din orice altă funcție politică deținută”, spune Ion Doldurea

COMUNICAT DE PRESĂ Sunt puternic afectat și îndurerat de tragedia care a zguduit comunitatea locală din Crevedia...

Posted by Ion Doldurea on Sunday, 27 August 2023

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close