Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Raisei rupe tăcerea. Face apel disperat către polițistul care i-a ucis fiica

Tatăl Raisei rupe tăcerea. Face apel disperat către polițistul care i-a ucis fiica

Antena 3 a prezentat în exclusivitate mărturia tatălui Raisei, copila de doar 11 ani ucisă pe trecerea de pietoni de un polițist. Omul face un apel disperat la agent, pentru a se face dreptate. Între timp, expertiza tehnică ar putea scoate la iveală noi informații.

Tatăl Raisei rupe tăcerea. Face apel disperat către polițistul care i-a ucis fiica
de Roxana Ciucă    |    22 Feb 2022   •   13:01

Tatăl Raisei face apel disperat la polițistul care i-a omorât fiica pe trecerea de pietoni să se supună testului cu detectorul de minciuni. Asta după ce agentul a refuzat solicitarea procurorilor.

Avocatul familiei Raisei, Adrian Cuculis, susține că tânărul a fost sfătuit de anchetatori să nu-și dea consimțământul. Asta pentru că există inclusiv suspiciuni că agentul ar fi stat pe telefon în timp ce se afla la volan. Mai ales că imaginile de pe camerele de supraveghere par a scoate la iveală faptul că omul legii nu a frânat nici măcar în cel de-al 12-lea ceas.

”Încercăm să supraviețuim, să mergem mai departe, să trecem peste toată drama asta...  Ne este din ce în ce mai greu, din ce în ce mai dor, ieri s-au făcut 40 de zile.

Ne-a trimis scrisoare și în scrisoare întreba dacă ar putea să ne ajute. I-aș transmite că ar putea să ne ajute foarte, foarte mult dacă ar merge acolo unde îi propun autoritățile. Adică la detectorul de minciuni, să nu mai încurce ancheta. Chiar dacă nu-și dă acordul pentru detector, tot vinovat este!”, spune tatăl Raisei. 

Între timp, angajații Primăriei Sectorului 1 s-au apucat mai devreme de curățenia de primăvară. Au înlăturat orice urmă a tragediei de pe Strada Laminorului. Altarul fetiței nu mai există, florile și lumânările au fost strânse de municipalitate pentru a face curățenie și duse la cimitir. 

Constantin Popescu, polițistul care a accidentat-o mortal pe copila de numai 11 ani, este cercetat sub control judiciar pentru ucidere din culpă.

×
Subiecte în articol: Raisa
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close