Antena 3 CNN Actualitate Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui, posta mesaje de dragoste pe Facebook: "Cine te iubeşte nu renunţă"

Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui, posta mesaje de dragoste pe Facebook: "Cine te iubeşte nu renunţă"

Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui, a fost dus de poliţişti la Spitalul de Psihiatrie pentru ca medicii să stabilească dacă acesta are sau nu discernământ.

Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a ascuns copilul mort în cuşca câinelui, posta mesaje de dragoste pe Facebook: "Cine te iubeşte nu renunţă"
Sursa foto: Facebook
de Vasile Dale    |    24 Mai 2022   •   11:33

Anchetatorii au făcut o descoperire teribilă atunci când au intrat în curtea bărbatului din Sighetu Marmaţiei. În cuşca câinelui, poliţiştii au găsit trupul neînsufleţit al fiului în vârstă de 14 ani al bărbatului.

Fratele copilului găsit mort în cuşca câinelui a ajuns de urgenţă la spital, după ce a suferit un şoc şi i s-a făcut rău. Potrivit unor surse, cei doi fraţi erau crescuţi doar de tată, după ce mama lor s-a stins din viaţă.

În faţa poliţiştilor, tatăl a declarat că l-a ţinut pe copil într-un sac pentru că nu avea bani de înmormântare, dar şi că era mort de doar câteva zile.

Totuşi, potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, după prima examinare s-a stabilit că băiatul de 14 ani ar fi fost mort de cel puţin o lună.

Copil mort băgat în sac şi aruncat în cuşca câinelui, în Sighetu Marmaţiei

"Aseară, 23 mai, la ora 21.09, polițiștii din Sighetu Marmației au fost sesizați prin 112 de către un bărbat, cu privire la faptul că nu a mai văzut de mai multă vreme un tânăr din vecini și bănuiește că i s-ar fi întâmplat ceva.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului, iar în urma verificărilor, într-o anexă  a unui imobil de pe strada Câmpu Negru din municipiu, au găsit într-un sac de plastic, cadavrul unui minor de 14 ani.

Corpul neînsuflețit al minorului a fost transportat la morgă în vederea efectuării necropsiei, pentru stabilirea cauzei decesului.

Tatăl minorului, un bărbat de 48 de ani, a fost internat la Spitalul de Psihiatrie Sighetu Marmației în vederea efectuării unei expertize psihiatrice. 

În cauză, verificările continuă sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației", a declarat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Copilul mort băgat de tată în cuşca câinelui, la Sighetu Marmaţiei, ar fi murit pentru că nu a primit mâncare şi apă

Tatăl din Sighetu Marmaţiei, care şi-a băgat copilul mort în cuşca câinelui, posta mesaje de dragoste pe Facebook

Potrivit profilului de Facebook al tatălui, în ultimele săptămâni, în timp ce fiul său era mort în cuşca câinelui, acesta a postat numeroase mesaje de dragoste pe Facebook.

"Nu plânge niciodată în public. Cine nu te cunoaşte râde, cine te urăşte se bucură, iar cine te iubeşte suferă", "Cine te iubeşte nu renunţă, nu înşeală, nu minte", sunt doar câteva dintre mesajele postate pe Facebook de bărbat.

×
Subiecte în articol: Sighetu Marmatiei Maramureș
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close