Antena 3 CNN Actualitate O femeie din Botoșani și-a ucis soțul cu un cuțit în fața copiilor

O femeie din Botoșani și-a ucis soțul cu un cuțit în fața copiilor

Femeia în vârstă de 41 de ani și-a înjunghiat soțul în fața celor 4 copii. Cei doi soți nu se mai înțelegeau de la o vreme și femeia sătulă de calvarul prin care trece a decis să își facă singură dreptate. Cei patru copii au asistat cu groază la incident. Fiica cea mare în vârstă de nouă ani a chemat ajutor.

O femeie din Botoșani și-a ucis soțul cu un cuțit în fața copiilor
Sursa foto: IPJ Botoșani
de Claudia Popovici    |    06 Oct 2020   •   18:30

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile în satul Poiana, din Flămânzi, județul Botoșani. După o ceartă și câteva pahare de alcool femeia în vârstă de 41 de ani și-a înjunghiat soțul în fața celor patru copii. Fiica cea mare în vârstă de nouă ani l-a sunat pe unchiul ei căruia i-a descris scena de coșmar „mama l-a înjunghiat pe tata”.

Speriat omul a ajuns la casa celor doi și a rămas îngrozit.

Bărbatul înjunghiat în piept zăcea într-o baltă de sănge, agonizând. Femeia era în casă cu cuțitul în mână plin de sânge iar cei patru copii plângeau și erau foarte speriați.

Unchiul copiilor a sunat imediat la 112 și la fața locului a fost trimis un echipaj al ambulanței din Nicolae Bălcescu.

„Am fost solicitaţi pentru un pacient tânăr, de 42 de ani, care prezenta o plagă înjunghiată hemitorace stâng anterior prin agresiune. Acesta era în şoc hipovolemic, cu tensiune arterială nemăsurabilă. A fost stabilizat şi ulterior transportat la Urgenţe, starea lui fiind critică”, a precizat medicul Andreea Stărică, din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Botoşani, citați de monitorulbt.ro

Din păcate, bărbatul a decedat la scurt timp din cauza unei hemoragii interne puternice.

Vecinii susțin că femeia era agresată de multe ori și că bătăile erau la ordinea zilei

„Erau multe bătăi în casa lor. El o agresa de multe ori. Uneori părea că o ţine sechestrată. Nu o lasă deloc să iasă din casă. La un moment dat, când era însărcinată, a bătut-o cu o sapă. Nu o dată a fost poliţia la ei la casă. Dar nu se întâmpla mare lucru”, a spus una dintre vecine.

Apropiații familiei spun că în ciuda conflictelor dintre cei doi soți, cei patru copii cu vârste cuprinse între unu și nouă ani erau bine îngrijiți de femeie care le asigura traiul muncind și prin Germania

“Nu duceau lipsă de nimic. Erau tot timpul îngrijiţi, curaţi, îmbrăcaţi. Chiar erau nişte copii de care se vedea că se are grijă. Dar din păcate asistau la certurile lor tot timpul”, a spus un apropiat al familiei.

Femeia a fost reținută de polițiști „competenţa în acest caz a fost declinată către Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor”, a precizat Delia Nenişcu, purtătorul de cuvânt a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Botoşani.

Cei patru copii au fost preluați de autorități

„În acest moment, cei patru copii sunt cazaţi într-un centru DGASPC. Copiii au fost consiliaţi de specialişti şi li se va acorda o măsura de protecţie specială la asistent maternal profesionist. Deja s-a identificat o familie, unde vor trăi în perioada următoare, ca să nu fie despărţiţi. Fetiţa de 9 ani va fi audiată de către organele de cercetare penală, în prezenţa unui psiholog”, a spus Dan Şlincu, directorul executiv al DGASPC Botoşani.

Citește și Paradox în pandemie: scade numărul divorţurilor, dar crește violenţa în familie

 

×
Subiecte în articol: Botoșani
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close