Antena 3 CNN Actualitate Tatăl adoptiv din SUA al Sorinei: „A fost diagnosticată de trei ori cu malnutriție”

Tatăl adoptiv din SUA al Sorinei: „A fost diagnosticată de trei ori cu malnutriție”

Tatăl adoptiv din SUA al Sorinei: „A fost diagnosticată de trei ori cu malnutriție”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iun 2019   •   22:20

Tatăl adoptiv din America al fetiței de nouă ani abuzate de autorități a dezvăluit în exclusivitate la Antena 3 faptul că micuța ar fi ajuns de trei ori la spital cu malnutriție. Omul spune că a făcut plângere pentru a se investiga toate aceste lucruri. 

Copilul e în momentul de față alături de noua ei familie. 

„În actele medicale din 2015, 2017 și 2018 au existat buletine de externare din spital în care copila era diagnosticată cu giardia și malnutriție moderată. Când tu ai un copil în grijă și e diagnosticat de trei ori cu malnutriție, e puțin spre tratamentele rele aplicate minorului. Noi am făcut plângere și în direcția aceasta. S-a făcut o percheziție ca să se dovedească asta. S-au strâns medicamente care erau administrate copilei și a fost luată și copila de acolo pentru că era deținută ilegal”. 

Bărbatul a mai spus că familia la care a stat în toată această perioadă a speriat-o pe fetiță, inducându-i că noua familie îi va lua organele. 

„Ei au aplicat tratamente rele minorului. Au făcut un abuz emoțional, au speriat copilul că noi îl vom lua și îl vom tăia pe burtică și îi vom lua organele și tot felul de prostii”.

De cealaltă parte, bărbatul care a crescut-o pe fetiță ani de zile face acuzații grave la adresa familiei din America și la adresa autorităților. 

Citiți și Bărbatul care a crescut-o pe Sorina, fetița abuzată, noi acuzații grave: „Soția a fost amenințată să semneze”

×
Subiecte în articol: tatal America autorităţi
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close