Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Adrianei, fetița ucisă în Dâmbovița: „Soția e la spital, nici nu știe că e moartă fata”

Tatăl Adrianei, fetița ucisă în Dâmbovița: „Soția e la spital, nici nu știe că e moartă fata”

Tatăl Adrianei, fetița ucisă în Dâmbovița: „Soția e la spital, nici nu știe că e moartă fata”
Sursa foto: Foto: captură Antena 3
de S.T.    |    22 Sep 2019   •   21:22

Fetița de 11 ani dispărută în Dâmbovița a fost ucisă la aproximativ o jumătate de oră după ce a fost răpită. Astfel, când părinții i-au anunțat dispariția, Adriana Mihaela Feraru era deja moartă, spun anchetatorii.

Tatăl Adrianei a vorbit duminică seară, la „Sinteza Zilei”, despre tragedie.

„De trei zile stau polițiștii la mine în curte. În loc să caute prin sat, pe la toți nenorociții, au stat la mine în curte. Credeau că eu sunt criminalul.

Le-am dat voie pentru că sunt nevinovat. Le-am zis să facă ce vor.

Era să mor când am aflat că fata e moarta.

Soția a plecat la spital, nici nu știe că este moartă. Nu i-am spus”, a declarat bărbatul.

„De când mi-a luat fata eu n-am dormit. Nici măcar juma de oră”, a mai spus el.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa a anunţat, într-o conferinţă de presă, că există un suspect principal, un cetăţean străin, în cazul fetiţei de 11 ani din comuna Gura Şuţii, dispărută vineri şi găsită decedată duminică, pe un câmp la ieşirea din localitate.

„Este deschis un dosar penal, cercetările se fac cu privire la infracţiunea de omor, lipsirea de libertate şi, evident, că nu excludem violul sau alte acte de agresiune sexuale”, declarat procurorul de caz, Mihai Dincă.

Anchetatorii au precizat că au urmărit mai multe piste de la momentul dispariţiei fetei - au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere de pe o rază stabilită de interes pentru anchetă şi au verificat persoanele şi maşinile apărute pe aceste camere.

„S-a acţionat zilnic cu circa 120 de poliţişti, 30-40 jandarmi, 30 de lucrători ISU, circa 100 de voluntari din comunitate. Mulţumesc cetăţenilor de înţelegerea de care au dat dovadă pentru că fiecare locuinţă a fost verificată de circa trei ori în trei zile şi au înţeles motivul pentru care i-am deranjat. Ne pare extrem de rău că s-a întâmplat această faptă la noi şi că nu am putut să o găsim pe fetiţă vie” a precizat şeful IPJ Dâmboviţa, Sorin Păun.

La căutări au fost folosite drone şi un elicopter.

Anchetatorii au adăugat că se fac demersuri pentru prinderea suspectului principal, fără a preciza dacă acesta mai este sau nu în ţară.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei disparitie curte Dambovita
Parteneri
Buletinele cu cip, gratuite. Cum beneficiază românii de ele şi care sunt noile schimbări la cărțile electronice de identitate
x close