Tatăl alpinistei Dor Geta Popescu, moartă în avalanşa din Retezat, internat în spital cu multiple traumatisme

de A.M.P    |    23 Apr 2017   •   14:16
Tatăl alpinistei Dor Geta Popescu, moartă în avalanşa din Retezat, internat în spital cu multiple traumatisme Foto: Dor Geta Popescu/Facebook

Tatăl alpinistei Dor Geta Popescu, Ovidiu Popescu, aflat alături de fiica sa pe munte în momentul producerii avalanşei din Munţii Retezat, este internat la Spitalul Municipal Hunedoara cu multiple traumatisme, fiind singura persoană care a rămas în unitatea spitalicească din grupul celor cinci persoane care au supravieţuit căderii masive de zăpadă, scrie news.ro.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Municipal Hunedoara, directorul medical Barna Bende, a declarat, duminică, pentru News.ro că trei persoane au fost transportate la spitalul din Hunedoara, în urma accidentului de pe munte, petrecut sâmbătă după-amiază, în care şi-au pierdut viaţa cei doi adolescenţi alpinişti Dor Geta popescu şi Erik Gulacsi.

”Aseară (n.r. - sâmbătă seară) trei persoane au fost aduse la Spitalul Municipal Hunedoara. Este vorba despre un bărbat şi două femei cu vârste cuprinse între 39 şi 54 de ani. Li s-au făcut investigaţii, radiografii, consulturi, iar cele două femei au rămas la UPU sub supraveghere, însă dimineaţă au fost lăsate să plece pentru că nu au necesitat internare”, a declarat medicul Barna Bende.

Potrivit aceleiaşi surse, în schimb, Ovidiu Popescu, în vârstă de 54 de ani, tatăl fetei decedate, a rămas internat la Chirurgie pentru supraveghere.

"El este policontuzionat cu traumatism cranio-cerebral, traumatism toracic, contuzie de şold, toate pe partea stângă. Este stabil şi nu cred că va sta foarte mult internat”, a mai declarat medicul Barna Bende.

 

 

x close