Antena 3 CNN Actualitate Tatăl criminal care și-a înjunghiat băiatul de 8 ani a fost prins! Imagini exclusive

Tatăl criminal care și-a înjunghiat băiatul de 8 ani a fost prins! Imagini exclusive

Tatăl copilului de 8 ani din Cluj, găsit înjunghiat în mașina părintelui, a fost prins după ce fusese dat dispărut. Bărbatul îl luase pe copil în vacanță în Ungaria, iar de trei zile băiețelul era de negăsit. Mama a presimțit că s-a întâmplat ceva rău și a alertat Poliția.

Tatăl criminal care și-a înjunghiat băiatul de 8 ani a fost prins! Imagini exclusive
de Cristina Tudorache    |    28 Iul 2020   •   19:57

Tatăl criminal, despre care se presupune că și-a înjunghiat fără milă copilul, a fost prins, marți seară, după ce fusese dat dispărut. Potrivit surselor de la fața locului, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, prin tăierea venelor.

Tatăl criminal care și-a ucis băiatul de 8 ani a fost prins! Imagini exclusive

Tot astăzi, trupul copilului a fost descoperit în mașina cu care tatăl său îl luase în vacanța din Ungaria. Băiețelul prezenta semne de înjunghiere. Micuțul era de negăsit de 3 zile, de când ar fi trebuit să se întoarcă din vacanța din Ungaria, unde a fost împreună cu tatăl său. Părinții băiatului sunt divorțați de un an, iar băiatul este crescut de mamă, așa că mergea periodic la tatăl sau.

Poliția a fost sesizată de mama băiatului cu privire la faptul că nu a mai putut lua legătura cu acesta încă de sâmbătă seara, când ar fi trebuit să îl recupereze de la tatăl său. 

Copilul dispărut de trei zile, găsit mort

”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav”

”Cred că s-a întâmplat ceva foarte grav, copilul meu ori este în pericol ori s-a întâmplat ceva foarte, foarte urât, la care nici nu vreau să mă gândesc la cel mai negru scenariu”, declară mama băiatului.

”Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Cluj Napoca au fost sesizați de către o femeie din Cluj Napoca cu privire la faptul că, din data de 25 iulie, în jurul orei 22.00, aceasta nu a mai putut lua legătura cu fiul său minor în vârstă de 8 ani. Băiatul are o înălțime de 1.5 m, 43 kg, păr șaten, ochi căprui și față ovală”, este declarația reprezentantului Poliției.

 

×
Subiecte în articol: crima Cluj baietel
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close