Antena 3 CNN Actualitate Tatăl handbalistului Marian Cozma: "Acum începe greul, când mi-e dor şi n-am ce vedea"

Tatăl handbalistului Marian Cozma: "Acum începe greul, când mi-e dor şi n-am ce vedea"

Tatăl handbalistului Marian Cozma: "Acum începe greul, când mi-e dor şi n-am ce vedea"
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    10 Oct 2011   •   17:48

Petre Cozma, tatăl lui Marian Cozma - handbalistul român ucis în urmă cu doi ani şi jumătate în Ungaria, a retrăit în aceste zile clipe de coşmar, atunci când a aflat de decesul bachetbalistului american Chauncey Hardy, în vârstă de 23 de ani.

"După doi ani şi jumătate de la moartea fiului meu, acum începe greul. Acum mi-e greu, când mi-e dor şi n-am ce vede. Le-aş spune părinţilor acestui băiat (Chauncey Hardy - n.r.) să aibă putere. E tot ce le-a mai rămas", a spus tatăl handbalistului Marian Cozma, luni, într-o intervenţie telefonică la Antena 3.

Cazul produs duminică, în România, când un sportiv străin a fost ucis în urma unui conflict dintr-un bar, seamănă cu cel al handbalistului român. Petre Cozma a făcut referire aici şi la situaţia financiară.

"Ştiu că şi dânşii sunt săraci, acest copil (Chauncey Hardy - n.r.) a venit în România, ca să poată să aibă grijă de familia lui, aşa cum copilul meu (Marian Cozma - n.r.) a plecat în Ungaria, să aibă grijă de familia lui", a mai spus Petre Cozma.

Duminică după-amiază, baschetbalistul Chauncey Hardy, de la CSS Giurgiu, în vârstă de 23 de ani, a murit în urma unei operaţii, după ce a fost bătut de mai mulţi indivizi într-un bar din oraş.

Handbalistul român Marian Cozma, în vârstă de 26 de ani, a murit în februarie 2009, după ce a fost înjunghiat în inimă, într-un club din Ungaria.

 




×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close