Antena 3 CNN Actualitate Tatăl iubitei lui Andrei Năstase, audiat pentru evaziune

Tatăl iubitei lui Andrei Năstase, audiat pentru evaziune

Tatăl iubitei lui Andrei Năstase, audiat pentru evaziune
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Noi 2014   •   09:29
Tatăl iubitei lui Andrei Năstase, un cunoscut om de afaceri din Bucureşti, a fost audiat pentru evaziune. Corespondentul Antena 3, Georgiana Murgilă, a explicat că este vorba despre un dosar de evaziune fiscală, cu un prejudiciu estimat la circa 2 milioane de lei. 
 
"Procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti îi acuză pe cei doi soţi, viitorii socrii ai lui Andrei Năstase, că ar fi făcut infracţiuni ce reprezintă evaziune fiscală în perioada 2007 - 2012, prin firmele de securitate pe care le deţin. Ar fi folosit documente false şi înregistrări contabile fictive, pentru a se sustrage de la plata obligaţiilor fiscale."

Poliţiştii fac, miercuri, 12 percheziţii în Bucureşti, Ilfov şi Argeş, într-un dosar de evaziune în care administratorul unei firme de pază este suspectat că, împreună cu mai multe persoane, ar fi înregistrat în contabilitate documente false, prejudiciul produs fiind de peste două milioane de lei. 
Anchetatorii percheziţionează locuinţele persoanelor suspectate de evaziune fiscală şi verifică 20 de sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Argeş.
La finalul percheziţiilor vor fi duse la audieri 22 de persoane, pe numele cărora au fost emise mandate de aducere.
 

×
Subiecte în articol: tata iubita Andrei Nastase audieri evaziune
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close