Antena 3 CNN Actualitate Tatăl primei fete agresate la metrou, noi dezvăluiri: Serviciul de urgență 112 nu m-a îndrumat către Poliția Capitalei

Tatăl primei fete agresate la metrou, noi dezvăluiri: Serviciul de urgență 112 nu m-a îndrumat către Poliția Capitalei

Tatăl primei fete agresate la metrou, noi dezvăluiri: Serviciul de urgență 112 nu m-a îndrumat către Poliția Capitalei
de S.T.    |    14 Dec 2017   •   12:20

Antena 3 a pus cap la cap evenimentele din ziua tragediei. Sunt informaţii pe surse venite de la mai multe instituţii, dar şi de la tatăl primeia dintre victime.

Este vorba despre trei ore şi jumătate de la primul apel la 112 şi cel de-al doilea atac.

Tatăl primei fete agresate de Magdalena Șerban a vorbit, joi, la Antena 3 despre modul în care au acţionat fiecare dintre instituţiile implicate.

„Din punctul meu de vedere, după apelul meu la 112 cred că trebuiau luate altfel de măsuri, nu să mă trimită pe mine la Costin Georgian și de acolo la Unirii să stau la coadă în condițiile în care le-am spus că fata a fost împinsă în fața metroului”, a spus tatăl fetei.

Potrivit bărbatului, „trebuia făcut ceva în paralel”.

„Serviciul de urgență 112 nu m-a îndrumat către Poliția Capitalei, mi-a spus că merg la stația Costin Georgian să vorbesc cu un angajat. N-am vrut să sun la 112 până n-am vorbit cu fata când ea a venit de la dentist”, a mai spus el.

„Acest apel a avut loc la ora 16.30, am salvat apelul pe telefonul meu. Doamna de acolo mi-a spus că Metrorex are Poliția lor, am mers acolo, am vorbit cu o angajată care a sunat și ea la poliție. Am fost la stația Unirii, la secția de Poliție, până am ajuns acolo a durat ceva. Era acolo ofițerul de serviciu, i-am spus exact ce s-a întâmplat și atunci dânsul a înțeles și a vorbit cu cine mai era acolo în sală, apoi au ieșit amândoi(...). Am așteptat, la un moment dat eu cu fata am vrut să plecăm pentru că ne săturasem să așteptăm. La Unirii, la Poliție, cred că a durat cel puțin o oră jumătate. Când am intrat acolo, domnul polițist a zis să identificăm dacă așa este. A căutat imaginile și le-a găsit exact așa cum le dați dumneavoastră. În momentul în care domnul polițist și-a dat seama de gravitatea faptelor, a sunat pe cineva și atunci au început să meargă lucrurile mai repejor. Am scris, am dat declarația. Spre finalul declarației a primit un telefonul că la stația Dristor 1 a avut loc un suicid”.

Anchetă la Poliție, după crima de la metrou. Ministrul Carmen Dan: Au fost sincope la 112

×
Subiecte în articol: crima
Parteneri
Horoscop 1 octombrie 2023. Gemenii primesc bani
x close