Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Robertei, mesaj pentru mama lui Vlad Pascu, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: "Am o rugăminte către doamna Miruna"

Tatăl Robertei, mesaj pentru mama lui Vlad Pascu, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: "Am o rugăminte către doamna Miruna"

Tatăl Robertei, Răzvan Dragomir, a transmis, în exclusivitate la Antena 3, un mesaj pentru părinții lui Vlad Pascu, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai, în special pentru mama acestuia, Miruna Pascu, arestată vineri pentru 30 de zile pentru că a încercat să influențeze martorii din dosar.

Tatăl Robertei, mesaj pentru mama lui Vlad Pascu, cel care i-a ucis fiica în accidentul de la 2 mai: "Am o rugăminte către doamna Miruna"
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Mia Lungu    |    16 Sep 2023   •   19:44

"În urma acestor stenograme, am rugămintea către dna. Miruna să înceteze cu prostiile și să-și accepte soarta, așa cum, de 29 de zile, și noi care ne-am pierdut copiii ,cu greu, dar acceptăm că ai noștri copii nu se mai întorc acasă, nu mai intră pe ușă. Să înceteze cu influența. În paranteză, banii către diverși procurori.", a spus tatăl Robertei, la Antena 3 CNN 

"De bine de rău, copilul ei trăiește, este în viață, toată lumea trebuie să plătească.

Către dna. Procuror de la Mangalia, nici măcar nu vreau să-i irostesc numele, este depășită și trebuie să-i lase pe alții să aplice legea. Rușine, doamnă! Nu lăsați avocații, nu le dați acces la dosar. Mai întâi și mai întâi să-și facă curățenie în curtea dumneaei, la Mangalia, cu polițiștii mânjiți și corupți de către Mihai Pascu. Da, doamnă, de acela care sfidează pe toată lumea.

Și chiar am o întrebare către dl. Mihai Pascu. Cumva sfidează și moartea fiicei mele? Este o întrebare personală și chiar aștept răspuns. Nu vorbesc despre droguri. Are cine se ocupa pe acești doi nesimțiți, Miruna și Mihai Pascu, mai ales pe dna. Miruna. Aș ruga-o eu să înceteze cu mascarada, cu plânsul.

Îi invit din nou la cimitir, la copilul meu, apoi la facultate unde erau niște copii, și Roberta și Sebii, niște copii buni, cuminți, respectuoși, nu ca bestia pe care au crescut-o. Și ei o vor în libertate să ce? Să o ia de la capăt? Să omoare din nou.

Mai am și eu o întrebare. Din acele stenograme, ce vrea să facă dna. Miruna? Să întârzie procesul cât mai mult, eventual bestia în arest la domiciliu și până când? A observat cineva până când dorește dna. Miruna? Până va împlini până va împlini 21 de ani și 1 zi. Întrebare: de ce? Să dispară în SUA ori  Canada.", a mai spus Răzvan Dragomir.

×
Subiecte în articol: accident 2 mai Vlad Pascu mama tatal Roberta
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close