Antena 3 CNN Actualitate Tatăl Robertei, mesaj tranșant pentru avocații lui Vlad Pascu: ”Aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum”

Tatăl Robertei, mesaj tranșant pentru avocații lui Vlad Pascu: ”Aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum”

Tatăl Robertei a transmis un mesaj dur avocaţilor lui Vlad Pascu şi procurorilor după ce instanţa a decis ca tânărul să nu fie judecat pentru omor calificat.

de Delia Bulgaru    |    04 Apr 2024   •   13:52

”Eu am o dorință ascunsă, răutăcioasă chiar. Mi-aș dori ca doamna procuror, că de doamna judecător nu poate fi vorba, nu cred că are copii, e prea... Dar doamna procuror, avocații animalului ăstuia, criminalului, au copii.

Sunt răutăcios, știu, dar eu aș vrea ca și copiii lor să întâlnească un Vlad Pascu pe drum și atunci să simtă cum se aplică legea.

Aici nu se va face niciodată absolut nimic. Va scăpa cu cea mai ușoară pedeapsă și pentru că o să fie băiat bun, o să stea potolit, că nu are ce să facă în pușcărie, în trei sezoane ne întâlnim cu el tot pe aici, făcând ce știe el mai bine”

Întrebat cum s-a schimbat viața sa după ce fiica sa a fost ucisă de Vlad Pascu, tatăl Robertei a răspuns:

”Nu cred că am cuvinte. Noi încă așteptăm să intre pe ușă. Astăzi chiar sunt 230 de zile. 230 de zile de când s-a întâmplat nenorocirea asta. Noi așteptăm să intre și acum pe ușă, să se întoarcă.

Mergem la cimitir și ne uităm la o piatră acolo. Încă nu conștientizăm că acolo se află corpul copilului nostru”, a spus tatăl Robertei.

×
Subiecte în articol: Vlad Pascu
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close